Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Hej ja mam Nokię N80 z simlockiem na angielską sieć 3. Nieznam się na tym więc sam nie chcę nawet próbować zdjąć tego simlocka. Słyszałem że w tym modelu trzeba "ingerować w układy klejone" czy to prawda czy jednak da się zdjąć kodem ? Jeśli da się
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Najlepiej wyszukać przez google. Już mi się udało znaleźć takie coś: http://simlock24.pl/simlock/Sony-Ericsson/WT19i/ Ale pamiętaj, że tak jak w przypadku root'owania tracisz gwarancję i możesz uszkodzić urządzenie.Szukam
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600 pojawia się komunikat limited service,...
Witam serdecznie!Kilka dni temu nabyłem upragnionego se m600i. Niestety okazał się że telefon ma simlock'a na ere. Przeglądałem fora, internet, szukałem wszędzie gdzie się dało żeby znaleźć jakiś 100% działający i darmowy sposób na ściągnięcie ...
Jedynie kodem Jedynie kodem Aby pozbyć się simlock'a z telefomów Motorola V3 ....V9 potrzebna jest karta sim innego operatora. Po zmianie karty telefon poprosi o podanie KODU SPECJALNEGO ! Po wpisaniu tego kodu --> telefon będzie bez blokady.Jedyny problem jaki jest...
Ja proponuje wam EurobarreZARABIANIE W INTERNECIESiedzisz przed Komputerem? Masz dostęp do Internetu? Chcesz zarabiać nic nie robiąc? Wystarczy zapoznać się z instrukcją i zarejestrować się. To nic nie kosztuje, a w każdej chwili można zrezygnować!Nałap poleconych i zarabiaj nawet 25? miesięcznie!EuroBarre EuroBarre to francuska firma dająca nam możliwość wygodnego zarobku przed...
Witajcie.Potrzebuję pomocy przy samodzielnym ściągnięciu simlocka w LG L90 z salonu orange, przeszukałem dużo for lecz nigdzie nie uzyskałem poradnika jak to zrobić. Jestem lajkiem w tych sprawach ale z instrukcją myślę, że sobie poradzę Dodam, że odblokować kodem nie mogę....
Rejestruj domeny, szukaj promocyjnych pali-kodów i odbierz darmowe konto hostingowe. Rozpoczęliśmy nową akcję promocyjną w 2BE.PL. Każdy kto zarejestruje domenę .pl ma szansę otrzymać bezpłatne konto hostingowe Nikodem. Wystarczy znaleźć kod promocyjny i wpisać go przy...