Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
SPYHUNTER - spróbuj odinstalować w ten sposób:kliknij na tę ikonkę C:\Users\nazwa Użytkownika\Start Menu\Programs\SpyHunter\Uninstall.lnk (czyli >>START >>Programy>>SpyHunter>>Uninstall)wyskoczy okienko, ale zamiast klikać wielki zielony guzik "continue" kliknij "no, thanks". To drugie odinstalowuje. Jeśli ten sposób nie uda się, to pozostanie brutalne usunięcie...
W tej cenie masz już spory wybór:Lenovo Essential B50-80 z i7 ulv - matowa matryca, łatwy dostęp do podzespołów, cichy, nie grzeje się nadmiernieLenovo B50-70 z i5 ulv - to samo co wyżejAcer Aspire E5-571G z i3ulv i GT840 - matowa matryca, smukła obudowa, dobra wydajnośćAsus R510LN z i3 ulv i GT840 - matowa matryca, cichy układ chłodzenia, brak...
Witam wszystkich,kopiłem niedawno kompa AMD 64 X2 Dual Core Procesor 5400+, 2.81 Ghz, 3,25 GB RAM, NVIDIA GeForce 8800GTX, Gigabyte GA-M57SLI-S4I przez 2 miesiące chodził jak złoto bo tani nie był. Zaczęło się od wywalania się gier co jakiś czas. Potem straciłem dysk z którego nie mogę teraz odzyskać danych. Kupiłem nowy dysk a system stawiałem na nim...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV:...
Mówisz i masz. Komp Dell Workstation 390 - 2x2 GB (drugą parę wyjąłem). Ustawienia i oznaczenia - single pamięci włożone w gniazda obok siebie (2 i 4 - z gniazda 4 tak ciężko wyjąć i włożyć pamięć, ze ją tam zostawiłem i dlatego nie 1 i 3 xD). dual - pamięci włożone do gniazd 3 i 4. Oznaczenia trochę mylące - pierwsze (single) kości włożone do gniazd obok...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...
Udało mi się wszystko zrobić. Podmieniłem plik 360controller.txt i powpisywałem komendy. Wszystko działa do momentu gdy pierwszy gracz na padzie zacznie zmieniać bronie. Wtedy automatycznie 2 gracz (ten na klawiaturze) przełącza się na pierwszego gracza i jest tak jak na początku przed wpisaniem komend czyli klawiatura i pad sterują tylko pierwszym graczem. Prawdopodobnie trzeba coś zmienić w...
Krok po kroku instrukcja: Boot z dysku USB Naciśnij Shift + F10 W konsoli DiskPart.exe i naciśnij enter w tym programie wykonać następujące czynności: select disk = 0 Disk 0 jest dysk docelowy, więc należy być ostrożnym, wszystkie informacje na tym dysku zostaną usunięte(!). Tworzenie partycji wielkości podstawowej = XXX, XXX, w którym - jest...
Witam, wczoraj se zlozylem komputer, wszystko wydaje sie byc wporzadku z podlaczeniami itp, wchodzilem do biosa, ale niemam pojecia jak zainstalowac windowsa 8 w biosie z pendrive. Cos sprzeralem po tym biosie, zrestartowalem kompa i teraz nawet nie ukazuje mi sie obrazek z MSI gdzie moglbym wejsc do biosa tylko dostaje wiadomosc "Reboot and select proper...