Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
Hej wszystkim odwiedzającymChciałabym ulepszyć sobie trochę komputer. Technika idzie do przodu a ja stoję w miejscu ze swoim starym komputerem..Tylko najgorsze że jestem trochę zielona i potrzebuję pomocy.. Mam na oku zakupienie karty graficznej Geforce 8800. Teraz mam Geforce 8400..Tylko że mam bardzo stary procesor Athlon 64 3200+ i nie wiem czy zmiana...
Witam,chciałbym poprosić was o ocene mojego sprzetu,który przed chwilą zlozylem.Jeśli możecie to napiscie co moglbym zmienic,zeby zaostrzedzic,ale zeby nie tracic na wydajnosci.Komputer bedzie przeznaczony na gry typu cs go,wiec chciałbym uzyskac te 300 fps komputer ma byc przeznaczony rowniez na inne gry typu...
Do tego gniota E6750 nic droższego od 8800GT nie ma sensu ładować, zasilacz to tez szrot z czarnej listy który pewnie ci tego 8800GT upalił.Szukaj uzywek na allegro np:9600GT Sonic za 130złhttp://allegro.pl/palit-9600gt-sonic-512mb-256bit-gddr3-hdmi-dp-i2904812572.htmllub8800GT...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Witam wszystkich mam problem spaliła mi się stara karta graficzna która już nawet nie nadaje się do naprawy chciałem kupić sobie kartę zastępczą komputer ma już kilka ładnych lat procesor core 2 duo 2.33ghz, stara karta to 8800gt a płyta główna to model asus p5k pro.Chciałem kupić coś do 100zł tak do pogrania w starsze gry takie w jakie grałem na geforce...
Witam, chcialbym troszke wzmocnic swojego kompa, bo juz staruszek nie wyrabia :) Skopoiowalem z programu informacje, nie mam pojecia co bedzie z tego wazne, wiec: Komputer: Typ komputera ACPI x64-based PC System operacyjny...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...