Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
dysk zasilany z usbZ pojemnością powyżej 500GB raczej nie dostaniesz na USB , będzie jeszcze dodatkowe. I raczej będzie większy niż 2.5' od 500GB to raczej 3.5' ale przenośny.czy prędkość 5600 rpm nie jest za niska ?Widać różnicę między 5600 czy 5200 a 7200Szczególnie przy większych plikach :/Nie znam się na markachBierz jakiegoś
Witam.Chcę (a raczej potrzebuję) kupić sobie zewnętrznydysk twardy 320GB i chciałbym prosić o małą pomoc w wyborze.Zależy mi aby dysk był dosyć mały i poręczny a przy okazji ładny stylistycznie Rozważam:1) Ardata Mobby Disk 320 GB (link). ...
WitamKupiłem niedawno na allegro taki oto komputer:http://allegro.pl/item427648450_dwurdzenio...20gb_dvdrw.htmlPosiadam (tak jak widać w aukcji) zamontowany dysk twardy Samsung/WD320GB SATA II 7200rpmJako, że nie znam się zabardzo na hardware, to po prostu
WitamKupiłem niedawno na allegro taki oto komputer:http://allegro.pl/item427648450_dwurdzenio...20gb_dvdrw.htmlPosiadam (tak jak widać w aukcji) zamontowany dysk twardy Samsung/WD320GB SATA II 7200rpmJako, że nie znam się zabardzo na hardware, to po prostu
Witam, chciałbym kupić laptopa dla dziecka w wieku 10 lat do 2000zł. W kilku sklepach do tej kwoty były tylko te modele. Proszę o porady na który się zdecydować, czy istnieje może inny model w tej cenie? Dziękuję za wszelkie porady.Asus X54HY-SX045V 1999złPentium B950 (2.1 GHz, 2 MB cache)LCD : 15.6"RAM: 4GBHDD: 320GBWindows 7 HP 64 bitGwarancja 2...
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi,a więc tak, mam już jasną sytuację, odliczając monitor i system operacyjny mam równo 1974zł (załóżmy że góra do ~2000zł) na zakup komputera.Byłem dziś u kolegi i spisałem sobie jego specyfikację sprzętową:Płyta Główna: ASUS M2V Socket AM2Procesor: AMD Athlon 4200+ Socket AM2Pamięć: 2x DDR 1GB PC-667Grafika: GeForce 8600GT 256MB, 128bit...
To tak mam taki problem. Czasem robie coś na pc i nie dzieje się nic, lecz czasem wyskakuje mi Blue screen of death czy jak to sie tam nazywa i pisze blad jakis tam... nie spisalem bledu. Moj błąd. Po włączeniu pc raz jeszcze widze komunikat. System odzyskał sprawność po poważnym błędzie itd.. Weszłem w szczegóły i tam pisze o jakaś sygnatura błędu może...
Witam,Zamierzam kupić dyskzewnętrzny. Ale w zasadzie niewiele się na tym znam.Biorąc pod uwagę moje potrzeby myślę że najlepszym rozwiązaniem była by pojemność 1 TB.Rozejrzałem się trochę. Mam prośbę o ocenę tych produktów i podpowiedź który lepiej było by kupić, albo na co bardziej zwrócić uwagę.Może ktoś ma...
Witam Serdecznie ! moglibyście mi doradzić w sprawie zakupu karty graficznej ,oraz pamięci ram (sprzęt pod gry jakby się dało ) chciałbym jakieś tanie ,ale żeby się odrazu nie zepsuły mile widziane linki z allegro oraz innych serwisów(co byście Wy na moim miejscu jeszcze wymienili w tym kompie by w miare można było pograć w jakieś gry ?),Budżet do 350...
Wiem ze sie powtarzam ale ludzie jak widza ze juz ktos dal Głos to niby wszystko ok. PRzechodze do rzeczyMam posciagane sterowniki i nic nie dziala Moze by ktos dal mi link z potrzebnymi steramiDane KomputeraKomputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 ...