Witam wszystkich Do administracji wiem ze są posty na tym forum ale jest ich tyle ze idzie zwariować Dlatego proszę o szybką i profesjonalną poradę,pomoc. Jaki monitor wybrać do PC/ps3 ??Są rożne ale ja zastanawiam się nad :LCD LG 24" LCD W2443T-PFLCD IIYAMA 24" LCD Prolite E2407HDS-B1LCD IIYAMA 24" LCD ...
Witam wszystkich forumowiczów.Posiadam dość wiekowy sprzęt i chętnie go sprzedam stąd moje pytanie, ile to wszystko jest warte?Procesor - Intel Core 2 Duo E7500 2,93GHz, 2933MHzKarta graficzna - ATI Radeon HD 5700 Series 1GBKarta dźwiękowa - Zintegrowana - Realtek HD AudioPamięć RAM - 2GB DDR2Dysk twardy - SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)Napęd - Nagrywarka LG Super Multi...
WitamPosiadam monitor IIyama ProLiteE2407HDSD z uszkodzoną matrycą.Jest on jeszcze na gwarancji ,ale nie obejmuje ona mechanicznych uszkodzeń :/W serwisie powiedziano mi ,że wymiana matrycy byłaby nie opłacalna (jakieś 80% ceny monitora). Czy ktoś ma pomysł co mogę zrobić z takim monitorem ?
Witam,aktualnie posiadam monitor LG 22MP55 i chciałbym teraz na główny monitor zakupić coś większego.Plan jest taki: zakupić uchwyt na 2 monitory mocowany do biurka + drugi większy monitor.Mój aktualny sprzęt to:Intel i5-4690KMSI RTX2070 8GB Gaming12GB ramu.Zastanawiam się nad dwoma uchwytami do monitora:1. ART L-02 ~105 zł2. Maclean MC-754 ~115 złBiurko aktualnie stoi tuż przy ścianie, ale...
Cześć,już mam mętlik w głowie, chodzę po sklepach wypytuję i nadal nie wiem co zrobić - dlatego proszę was o pomoc Wysiadł mi monitor 17 calowy LCD (4:3) - komputer wykorzystywany do różnych zastosować, przeważnie praca z tekstem, przeglądanie stron internetowych od czasu do czasu jakiś film (jeszcze rzadziej jakaś gra).Chodziłem ostatnio po sklepach i widziałem, że w ofercie są wyłącznie nowe...
Witam wszystkich. Mam maly problemik w zwiazku z tym, ze moj stary samsung crt 17" konczy swoj zywot. Chcialbym sie przerzucic na lcd ale musi to byc cos dobrego...Mysle nad 19" panorama. Prosze o polecenie jakies bdb monitora w cenie do 1500zł. Oczywiscie gry/internet/filmy. Mam jeszcze pytanko, poniewaz obilo mi sie o uszy cos w stylu "crystal bright" - czy ktos wie...
To faktycznie do tej karty nie ma sensu brać 120Hz, chyba że w najbliższym czasie dokupisz drugą do SLI. Możesz rozważyć taką Iiyamę http://www.agito.pl/monitor-iiyama-24-led-prolite-x2485ws-b1-gwarancja-zero-martwych-pikseli-do-30-dni-od-daty-zakupu-2492-654270...
Również mam teraz podobny dylemat i polecono mi nawet na tym forum to:http://www.agito.pl/monitor-iiyama-24-led-prolite-x2472hd-b1-gwarancja-zero-martwych-pikseli-do-30-dni-od-daty-zakupu-2492-438428.html?cid=54&attr=963-110029,142-370899&selectedTab=tabReviewsCoKupic ale to troche poniżej twojego budżetu. Osobiście znalazłem dla siebie jeszcze...
Rozdzielczość 2560 jest dobra gdy korzystasz np z 3ch monitorów.Do grania na jednym z zupełności wystarczy Ci 1920x1080 a i karty wystarczą wtedy na dłużej.Tutaj moja propozycja monitora 27" 120hz + słuchawki (monitor przystosowany do 3D Vision)IIYAMA 27" LED Prolite G2773HS + S�uchawki Razer Electra - gwarancja zero martwych pixeli 30 dni -...
Na kilkanaście lat? To może od razu telewizor LED wybierzemy np. 37-42"Z monitorów to np/ IIYAMA 27" LED Prolite G2773HS + S�uchawki Razer Electra - gwarancja zero martwych pixeli 30 dni - Sklep internetowy Agito.pl120Hz + słuchawki gratis.A coś max 23-24 cale?
Na kilkanaście lat? To może od razu telewizor LED wybierzemy np. 37-42"Z monitorów to np/ IIYAMA 27" LED Prolite G2773HS + S�uchawki Razer Electra - gwarancja zero martwych pixeli 30 dni - Sklep internetowy Agito.pl120Hz + słuchawki gratis.