WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Bezsens planujesz. Złożę ci znacznie lepszy sprzęt.twoja karta nie nadaje się do gier.... to szrot do przeglądania internetutwój zasilacz prędzej spali sprzęt niż zasiliFX-4100 jest w grach słabszy nawet od Athlona X4 do Phenomów mu dalekopo co ci 8 GB? nie ma na tyle potem dokupisz następne 4GBAsus wcale nie robi najlepszych ...
Witam, to mój pierwszy temat na tym forum...tak więc witam :D Od czego by tu zacząć... Po krótkim okresie z laptopem, jednak więcej frajdy sprawia mi coś więcej niż wymiana pasty czy dołożenie drugiej kości RAM.Jednak moje realia są takie, że niemogę od tak złożyć sobie PC za 2-3-4tyś złotych. Dlatego postanowiłem się własnię trochę pobawić w składnie PC oraz jego stopniowy...
Specyfikacja:- zasilacz Corsair vs 450w- GTX 650 ti boost od ASUS- AMD Phenom II x4 945- płyta Gigabyte M52L-S3- 3x 2gb ram Windows świeżo zainstalowany, sterowniki ze strony geforca i z plyty dolaczonej z plyta glowna. Witam,moj...
Polecam zakup procesora AMD Phenom II x4 965, jest to jeden z najlepszych procesorów cztero-rdzeniowych zrobionych przez AMD do tego czasu.Do tego, zalecam płytę główną ASRock 970 Pro3, która jest dobrą a tanią płytą główną jak na swoją cenę. Do tego zalecam 8GB pamięci Kingston...
Witam.Czy mógłby mi ktoś pomóc w tym jaką wybrać nową płytę główną do mojego peceta?Dodam że obecnie mam uszkodzoną płytę Asus M3A Am2.-Procesor AMD PHENOM 9500 QUAD CORE 2.2 GHZ-Pamięć Ram DDR2 1024/667-Obudowa TRACER Tro-794...
OK ostatecznie mój zestawik wygląda następująco, kupiłem go i uważam że raczej nie popełniłem błędu w doborze poszczegółnych podzespołów:OBUDOWA - Chieftec Bravo BA-01B-B-SLhttp://zenfist.pl/chieftec-bravo-ba01bbsl-p-516.htmlWENTYLATORY DO OBUDOWY - Wentylator 92mm SilentiumPC Zephyr 4 SZTUKI i Wentylator 120mm SilentiumPC Zephyr 2 SZTUKIZASILACZ - be quiet! Dark Power P7-PRO...
Witam, kilka dni temu siadla mi plyta glowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o podobnych parametrach ktore mialem do tej pory, niekoniecznie wbudowana karta...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
witam, mam nastepujacy problem:Komp nie chce sie kompletnie uruchomić jesli nie wyciagne zworki bios albo nie zresetuje bateryjki cmos.Płyta główna to ta z sygnaturki Płyta główna: Asus M2V (K8T890) [socket AM2].I chciałbym wiedzieć czy to na pewno wina płyty głównej czy może...
Witam wszystkich!Sporo ostatnio czytałem forum, testy itd... mam 2300zł na komputer, doradźcie podzespoły, wstępnie ustaliłem takie coś:procek: Intel Core2 Duo E6550 2,33GHz (S775) BOX - jeśli E6750 jest znacznie szybszy to mogę ewentualnie do niego dołożyć...płyta: Microstar P35 NEO-F (nie potrzebuje SLI, bo zanim bede mial pieniadze na drugą...