Skocz do zawartości

dcp j125

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dcp j125

Zamienniki tuszy Brother LC 985

Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125 DCP-J315W DCP-J515W 985"...

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Lexmark Value Ink Interpret S409 jeśli potrzebny faks polecam jeśli nie to Brother DCP-J125 W drukarce tusze nie wychodzą za tanio.Komplet zamienników o pojemności 10 ml kosztuje 120 zł, zauważyłem jeszcze, że sprzedaży są tusze do samodzielnego napełniania. Koszt jednego koloru to 40 zł za 120 ml, nie wydaję się dużo, ale nie wiem czy warto....Brother ...

[PROBLEM]Nie działający tusz w drukarce.

Miałem podobny problem z moją poprzednią drukarką - Lexmark.Tusze oryginalne działały bez zarzutu - tusze działały tylko nieraz. Wydając 100 zł na tusz, zastanawiałem się czy będzie działał, czy może nie.Zdecydowałem się na zakup drukarki droższej, ale tańszej w eksploatacji i znalazłem Brother DCP-J125.To zdecydowanie najlepsza drukarka, jaką...

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Lexmark Value Ink Interpret S409 jeśli potrzebny faks polecam jeśli nie to Brother DCP-J125

Problemy z drukowaniem

Tutaj masz wszystkie sterowniki. Pobierz, zainstaluj, zresetuj komputer i zobacz czy zadziała.http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/eu/pl/pl/dlf/download_index.html?reg=eu&c=pl&lang=pl&prod=dcpj125_all&;dlid=&flang=Polski&os=93&type2=-1

Problemy z drukowaniem

Posiadałem kiedyć drukarke Hp ktora działała z komputerem stacjonarnym. Następnie działała z Laptopem który mam do dziś i zaczęły się problemy z drukowaniem. Nie chciała mi drukować z programów pakietu office, adobe reader. Postanowiłm kupić nową drukarke bo myślałem że od starości. Kupiłem drukarke Brother DCP-J125 i do dnia Dzisiejszego są takie same...

Jaki tusz wybrać

Jeżeli drukarka współpracuje z zamiennikami, to raczej nie ma znaczenia marka zamienników. Inaczej sprawa ma się co do jakości, najtańsze zamienniki mogą przysychać, a jakość druków pozostawiać wiele do życzenia - 4 zł za sztukę to, jak dla mnie, trochę podejrzanie tanio. Ja do swojego Brothera kupuję za 12 zł/szt. tusze marki Actis .

Niebieski Ekran

z HJT bylo:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 11:43:24, on 2008-07-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
  • Archiwum
  • napisane 23 07 2008 20:35
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2130

[Pytanie] Najtańsza drukarka wifi atramentowa?

Jest jeszcze model trochę wyższy Brother DCP-585CW, aczkolwiek nie dużo droższy (okolice 400 zł) http://www.ceneo.pl/2068890Specyfikacje obu możesz zobaczyć np. tu:DCP 375CW http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/eu/pl/pl/model_top/colormfc/...

Problem z wejściem na dowolną partycję

Witam!Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, więc jeśli nie to przepraszam!Mam pewien drażniący mnie (i nie tylko mnie problem). Chodzi mianowicie o to, że nie mogę wejść na dowolną partycję przez dwuklik na niej, tylko przez klik prawym przyciskiem myszy i "Otwórz". Ten problem pojawił się już nie tylko na moim komputerze. Na komputerze stacjonarnym mojej narzeczonej wyświetla...
  • Windows XP
  • napisane 22 07 2008 20:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1795

[wirus]Problem z wirusem W32/Sircam

Witam!Mam problem, mianowicie nie mogę zainstalować żadnego programu ani ściagnać aktualizacji, ponieważ wyrzuca mi komunikat : "System windows nie może odnaleźć pliku "c:\ścieżka.exe Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.". Znalazłem, że jest to wirus W32/Sircam, jak go usunąć?Oto log z ComboFixaCODE-BOXComboFix 08-12-09.03 - Piotr 2008-12-11...

Drukarka Wielofunkcyjna za do ~500zł

Jest jeszcze Brother DCP-7010L
  • Archiwum
  • napisane 04 04 2008 16:34
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2223

Brother - wielofunkcyjna do 300zł. Kupi ?

Jasne, że kupi urządzenie wielofunkcyjne do tej kwoty(..)Tak, do tej kwoty można kupić Urządzenie Wielofunkcyjne, ale nie spod marki Brother'a - no chyba, że używki. Najtańszy, nowy Brother to model DCP1510EAP1 , kosztuje ok 425 zł (bez WiFi, pracujący w sieci DCP1610WEAP1 to dodatkowe 50 zł) . No i w przypadku...

Brother - wielofunkcyjna do 300zł. Kupi ?

Możesz spróbować poszukać np DCP1510EAP1 albo DCP-L2512D. Jak tak szybko zerknąłem na ceneo to sklepach za ok 400 zł (electro, sferis). Może jak głębiej popatrzysz to znajdziesz taniej :)