Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Mój typ za tą cenę z SLI: (ewentualne O/C)[775] ProcesorIntelCore 2 Duo E8200 2.66GHz 6MB BOX 577.00Cooler na procesor Scythe Mugen (754/939/940/AM2/478/775)...
Wczoraj zakupilem skladany komputer.Od poludnia do nocy zawiesil sie z 3-4 razy. Podczas testowania (NFS Carbon) gier raz.Dzisiaj zaktualizowałem BIOS przez program ASUS Update.Myslalem ze wszystko bedzie juz ok, ale po godzinie znowu sie zawiesil.Zawieszenie polegana tym ze wszystko staje w miejscu lacznie z myszką i nic nie mozna zrobic.Nawet komputer...
dziekuje tylko ze niestety po napisaniu wiadomosci udalem sie do sklepu ze znajomym i zaproponowano nam taki sprzet ProcesorIntelCore 2 Duo E8200 2,66 GHz 6MBcache...
Chce kupic taki sprzet.Monitor: 19 LG LCD Flatron L1953TR-SFObudowa: Chieftec (bh-01b-b- 400WPlyta G: ASUS P5N-E SLI nF650iProcesor:IntelCore2Duo E4400...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam zamierzam kupić nowy komputer. Po kilku dniach spędzonych na różnych forach i poradach znajomych chyba złożyłem sprzęt, z którego będę zadowolony.Komputer ma być głownie do gier. Cena to do 2200 bez Windowsa 7, bez monitora i napędów. Ceny ze sklepu w moim mieście, ale mam 25% upustu. 800zł Procesor
sluchajcie mam do wydania 2500zl na kompa....komp ma sluzyc glownie do gier i chce zeby mi troche te gry pochulaly przez pewien czas na full... mam pare zestawow na oku powiedzcie co o tym sadzicie...zestaw 11. procesorintelcore 2 Quad Q6600 2.4Ghz2. ...
WitamMam dwa, niewiele sie miedzy soba rozniace zestawy do wyboru.Pomagam w wyborze znajomym, wiec nie chcialbym wybrac im jakiegos szajsu:PZestaw nr 1Procesor:IntelCore2Duo E6550 2,33GHz (S775) BOXPlyta...
Tak czy owak, gdy za parę lat będziesz czuł nie dosyt, zawsze będziesz mógł zmienić procesor na x6za pare lat to nie wystarczy zmiana procesora.. inny sprzet tez bedzie przestarzaly.- Żadna gra nie wykorzystuje na dzień dzisiejszy aż 6-rdzeni .- X4 955 BE C3 jest...