Tego commodore 128D gdzieś matka mi wyrzuciła a na alegro szukałem takiego kiedys i znalazłem jednego za chyba 1300zł był. Ciekawe czy by się znalezli tacy co by dali 1300zł za stare commodore 128D
Gry Wszechczasów według mnie , przykłady:PC:Seria Gothic,Hype The Time Quest,Seria PoP,Seria Legancy of Kain,Rayman 3 i wiele innych.PS(dużo nie grałem ale spodobało mi się pare tytułów):Rayman 2,Crash,X-men i zapewne wiele innych gier jest mega.PS2(też dużo nie grałem):DBZ BT3,Def Jam NY i zapewne wiele innychXbox(też ):Ninja Gaiden.X360/PS3(tutaj dopiero licho ale widzę pare apetycznych...
Przy graniu wyskoczył mi blue screen, oto plil dmp.Sprzęr:AMD Phenom II X4 podręcony do 3,7gtx 5604gb ram corsair600w corsair cxsterowniki zainstalowane prawie najnowsze od grafiki. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP]Kernel Summary Dump File:...
Chciałbym zamieścić temat, w którym gracze Football manager 2008 mogą zamieszczać swoje taktyki, porady, młode talenty itd. itp. Gram w tego typu gry odkąd pamiętam ( czasy commodore 64, aż łezka w oku się kręci) i zawsze porady innych tego typu zapaleńców się przydawała. Jeśli jest tutaj jakiś manager to zapraszam do pisania. Na rozgrzewkę podam kilka...
Mam płytkę DVD na której znajduje się trochę softu na urządzenia przenośne z systemem Windows Mobile. Na płytce znajdziecie masę przeróżnego oprogramowania, gier i innych przydatnych naszym PDA rzeczy.Zawartość płytki:[POCKET.PC].Arvale.Journey.of.Illusion.v1.0.zip[PocketPC Games] AimProductions Pool Challenge.rar[PocketPC] Tower.Mogul.v1.1.ARM.PPC.Retail-CSCPDA.rar[PocketPC]...
Witam!Na wstępie chciałem się przedstawić, jestem Jurek no i pochodze z Ostrzeszowa.W sprawach związanych z PC`tami siedze od 2001r , w szystko się zaczeło od liceum z poszerzonym profilem informatycznym.Powiedzmy że znam się troche bardziej na tych sprawach niż normalny, pospolity posiadacz komputera.Moja zabawa z komputerami zaczeła się w 91-92r od ...
Bardzo chętnie poznam następne artykuły na temat komputerów które tworzyły historie i dały początek tego co mamy. W niedługim czasie opisze Amiga CD32, która jak na swoje możliwości sprzętowe w latach 1993 byłą dobrym ruchem ze strony Amiga-Commodore, ale jednoczesnie gwoździem bo produkt...
Miałem też commodore 128D z monitorem mój tata jeździł kiedyś do niemiec do pracy to był jakiś 96 rok niemcy wyrzucili go na wystawke i mi przywiózł grałem w Bulder Dash, w formułe 1 albo coś takiego jak TEKKEN tylko że to boks był. 2 Pegazusy miałem jeden taki czarny drugi był z klawiaturą.
Amiga... Heh to były czasy... Moje 1200 (R.I.P), 4000 (R.I.P) i Commodore CDTV (Stan OK) pamietaja te gierczenie w Settlersy I, w Quake I i II, tysiące przygodówek czy bawienie się grafiką . Aż się łezka człowiekowi w oku kręci hehe prawdziwy zajawkowicz
Ja jeszcze do dziś wspominam czasy commodore 64, pamietam jeszcze, jak na biurku stała duza kalwiatura, obok odtwarzacz na kasety, w odtwarzaczu kaseta z Giana Sisters... ah... Pamietam zabawy z syntezatorem mowy ("Płynie wisła płynie po polskiej krainie ") I historie z telewizorem Specjalnie dla mnie tata jechał do niemiec zeby z wystawki...