Skocz do zawartości

silverstone

OFFLINE Ostatnio: 05 09 2011 18:12
-----

#236806 Nowy komputer do grania, pisania dokumentów, internetu za 2400zł

Napisane przez msco2 w 04 09 2011 - 06:59

Proponuje zapytać handlowca o te 38% zanim wpłacisz pieniądze.
  • 1

#236803 Nowy komputer do grania, pisania dokumentów, internetu za 2400zł

Napisane przez Ataken w 04 09 2011 - 00:31

Najpierw chciał bym powiedzieć że całkiem ładny zestaw sobie zrobiłeś xD Sklep morele to przyzwoity sklep i z tego co mi wiadomo można na nich liczyć.

1. Zdaję mi się że jakieś OC będzie można zrobić ale nie jestem pewien do jakiego poziomu, w zestawie nie wiedzę coolera a lepiej taki zakupić jeżeli masz zamiar robić OC.
2. Pamięci wybrałeś dobre, a jak dla mnie to dysk jest wystarczająco dobry :)
3. Karta HD6850 to dobry wybór i powinna się sprawdzić w nowszych grach na średnio-wysokich detalach. Radził bym dołożyć te 20zł to wersji od Gigabyte ponieważ dwa wiatraki to mniejsza temperatura.
4. W podobnej cenie polecam obudowę CoolerMaster Elite 430, jest ona o wiele lepiej wentylowana.
5. Do takiego zestawu lepiej wziąć lepszy zasilacz, np. OCZ StealthXStream 2 600W 80+ SLI PSU 120mm
6. Dodanie jakich kol wiek wiatraków do obudowy jest opłacalne ze względu na dobry przewiew powietrza.
7. Opuściłeś numerek 7 :)
8. Gry powinny się dobrze sprawować na tym komputerze i te nowsze powinny spokojnie chodzić na wysokich jak nie na bardzo wysokich detalach.

Niestety pojęcia nie wiem o co chodzi z tym 38% :/

Mam nadzieję że odpowiedziałem na twoje pytania wystarczająco dobrze, jeżeli chciał byś mi pomóc to czytaj moją sygnaturkę :)
  • 1