Proponuje zapytać handlowca o te 38% zanim wpłacisz pieniądze.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: silverstone
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 2
- Odwiedzin: 611
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
XP
0
Neutralna
Znajomi
silverstone nie posiada znajomych
#236806 Nowy komputer do grania, pisania dokumentów, internetu za 2400zł
Napisane przez
msco2
w 04 09 2011 - 06:59
#236803 Nowy komputer do grania, pisania dokumentów, internetu za 2400zł
Napisane przez
Ataken
w 04 09 2011 - 00:31
Najpierw chciał bym powiedzieć że całkiem ładny zestaw sobie zrobiłeś
Sklep morele to przyzwoity sklep i z tego co mi wiadomo można na nich liczyć.
1. Zdaję mi się że jakieś OC będzie można zrobić ale nie jestem pewien do jakiego poziomu, w zestawie nie wiedzę coolera a lepiej taki zakupić jeżeli masz zamiar robić OC.
2. Pamięci wybrałeś dobre, a jak dla mnie to dysk jest wystarczająco dobry
3. Karta HD6850 to dobry wybór i powinna się sprawdzić w nowszych grach na średnio-wysokich detalach. Radził bym dołożyć te 20zł to wersji od Gigabyte ponieważ dwa wiatraki to mniejsza temperatura.
4. W podobnej cenie polecam obudowę CoolerMaster Elite 430, jest ona o wiele lepiej wentylowana.
5. Do takiego zestawu lepiej wziąć lepszy zasilacz, np. OCZ StealthXStream 2 600W 80+ SLI PSU 120mm
6. Dodanie jakich kol wiek wiatraków do obudowy jest opłacalne ze względu na dobry przewiew powietrza.
7. Opuściłeś numerek 7
8. Gry powinny się dobrze sprawować na tym komputerze i te nowsze powinny spokojnie chodzić na wysokich jak nie na bardzo wysokich detalach.
Niestety pojęcia nie wiem o co chodzi z tym 38% :/
Mam nadzieję że odpowiedziałem na twoje pytania wystarczająco dobrze, jeżeli chciał byś mi pomóc to czytaj moją sygnaturkę
1. Zdaję mi się że jakieś OC będzie można zrobić ale nie jestem pewien do jakiego poziomu, w zestawie nie wiedzę coolera a lepiej taki zakupić jeżeli masz zamiar robić OC.
2. Pamięci wybrałeś dobre, a jak dla mnie to dysk jest wystarczająco dobry
3. Karta HD6850 to dobry wybór i powinna się sprawdzić w nowszych grach na średnio-wysokich detalach. Radził bym dołożyć te 20zł to wersji od Gigabyte ponieważ dwa wiatraki to mniejsza temperatura.
4. W podobnej cenie polecam obudowę CoolerMaster Elite 430, jest ona o wiele lepiej wentylowana.
5. Do takiego zestawu lepiej wziąć lepszy zasilacz, np. OCZ StealthXStream 2 600W 80+ SLI PSU 120mm
6. Dodanie jakich kol wiek wiatraków do obudowy jest opłacalne ze względu na dobry przewiew powietrza.
7. Opuściłeś numerek 7
8. Gry powinny się dobrze sprawować na tym komputerze i te nowsze powinny spokojnie chodzić na wysokich jak nie na bardzo wysokich detalach.
Niestety pojęcia nie wiem o co chodzi z tym 38% :/
Mam nadzieję że odpowiedziałem na twoje pytania wystarczająco dobrze, jeżeli chciał byś mi pomóc to czytaj moją sygnaturkę
- 1
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: silverstone
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość