, kompa mieli włączonego tydzien?
haha, moj komputer chodzi juz ktorys dzien z zedu bez przerwy

co do artykulow. niewiem czemu tak jest. jak widziales- moje screeny nie klamia.
wogole teraz mam zamiar zrobic filmik dla youtube (tylko w jez angielskim), nt. tej karty, dokladnie pokazane jej "zmiany temperatur", etc. jak chce ci sie tydzien czekac, to ok

ale generalnie- nie mam miernika decybeli, ani nic takiego, ale skoro karta graficzna chodzi ciszej od dysku twardego podczas pracy, to jest naprawde cicha.
co do testow pclab- moze testowali to w jakiejs zamknietej calkiem obudowie, micro tower, z jednym wiatrakiem po boku, wszystkimi slotami pci pozamykanymi, zero przewiewu itd. to moze i karta chodzila jak chodzila, to wtedy logiczne ze bedzie sie grzac do 90 stopni, a jak sie bedzie grzac po 90 stopni to jednak i poziom halasu przez wiatraki jest wiekszy.
chociaz watpie by tak bylo, wkoncu laicy tam nie siedza.
moze byc tez tak ze albo ATI im placi, albo dostali trefny model, albo poprostu krecili ja mocno.
niewiem, ja za bardzo nie slucham sie takich recenzji, wole opinie ludzi ktore karty dane posiadaja. (tak tez wywedrowalem za 470GTX- kumpel mial to juz w kompie, i zachwalal).
słuchajcie jak to jest z tym loaderami, że sciagasz i i masz full?
haha. podam Ci tylko nazwe, nic wiecej. Zapytaj wujka google o reszte.
Loader 1.6
jak chcesz porady co do instalacji systemu by potem nie miec problemow z wirusami, wal na priva.
swoja droga- czytajac ten test.
sterowniki tam mieli ForceWare 197.41. ja mam u siebie zainstalowane 258.96
to 2 miesiace roznicy, a w przypadku nowej karty to kolosalna roznica..
wiec podejzewam ze to jest to dlaczego mi ta karta chodzi tak dobrze, a im tak zle.
Użytkownik Chris_Abr edytował ten post 22 07 2010 - 21:31