Nie bardzo rozumiem język niemiecki.
Ale wątpię żeby to Ci w czymś pomogło, bo jak widzisz to jest rozwiązanie pod Windows XP A Ty masz Win7
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: anris1803
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 898
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Marzec 18, 1982
-
-
O mnie
-
GG
13623390
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows
#259700 jak wyłączyć 'sysprep factory mode" w windows7
Napisane przez
Qauke
w 24 09 2012 - 20:58
#259639 jak wyłączyć 'sysprep factory mode" w windows7
Napisane przez
Qauke
w 23 09 2012 - 19:39
Podałaś mało szczegółów i nie mam pojęcia w czym problem? Może byś tak pierwsze co to napisała po co Ci ten "Sysprep" i dlaczego nie możesz korzystać z laptopa?
- 1
#259651 jak wyłączyć 'sysprep factory mode" w windows7
Napisane przez
Qauke
w 23 09 2012 - 21:09
Czy podczas instalacji tego "sysprep" masz możliwość zamknięcia/anulowania tego programu?
- 1
#259659 jak wyłączyć 'sysprep factory mode" w windows7
Napisane przez
Qauke
w 24 09 2012 - 08:46
Spróbuj uruchomić system w trybie awaryjnym następnie:
Start -> msconfig -> uruchamianie -> wyłącz wszystko -> zastosuj -> OK -> zastosuj bez ponownego uruchomienia.
Wejdź również w Menedżera zadań -> Procesy -> szukaj tam czegoś takiego jak "sysprep" jeżeli będzie ustaw go na "ręczny" następnie zakładka -> usługi -> usługi -> i szukaj tam również czegoś takiego jak "sysprep" nie mam pojęcia czy to w czymś pomoże ale warto spróbować. Jeżeli nic z tego nie wyjdzie dzwoń do serwisu ACER przedstaw swój problem i zapytaj jak masz to wyłączyć. Powinni udzielić Ci takiej informacji. W razie czego podaj jakie było rozwiązanie.
Start -> msconfig -> uruchamianie -> wyłącz wszystko -> zastosuj -> OK -> zastosuj bez ponownego uruchomienia.
Wejdź również w Menedżera zadań -> Procesy -> szukaj tam czegoś takiego jak "sysprep" jeżeli będzie ustaw go na "ręczny" następnie zakładka -> usługi -> usługi -> i szukaj tam również czegoś takiego jak "sysprep" nie mam pojęcia czy to w czymś pomoże ale warto spróbować. Jeżeli nic z tego nie wyjdzie dzwoń do serwisu ACER przedstaw swój problem i zapytaj jak masz to wyłączyć. Powinni udzielić Ci takiej informacji. W razie czego podaj jakie było rozwiązanie.
- 1
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: anris1803
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość