Nieco lepsze rozwiązanie nieco za późno. Zaczęliście pisać po tym, jak napisałem, że już kupiłem. ;p Ale OK - nie będę teraz płakał.
Jeżeli chodzi o podkręcanie, to nie chcę podkręcać samych pamięci, a tylko procesor, by pamięci działały na 1600Mhz a nie 1066Mhz.
Tak więc mówienie, że nic Mi to nie da nie jest wg Mnie dobre, bo poprawa będzie. Może nie ze względu na same pamięci, a na procesor (bo automatycznie wzrośnie taktowanie zegara procesora).
Generalnie wg tego, co
Wujek Celdur napisał nawet podkręcenie, aby pamięci działały na 1333Mhz da wzrost wydajności względem 1066Mhz.
Zresztą Ja teraz jestem z nich zadowolony.

Do gier 8gb powinno wystarczyć na jakiś czas, a i tak pierwsze, co będzie kuleć przy tym to właśnie procesor (o zasilaczu już nawet nie wspominam;p. Wgle zastanawiam się już nad nowym i może też kupię Corsair;p Myślałem nad modelem GS500, bo wydaje Mi się, że 500W powinno dla tego PCta wystarczyć, ale to już zagadnienie na inny temat.

)
Sicknature to podzielisz się z Nami jakimiś relacjami z podkręcania na tej płycie Gigabyte? Szukałem trochę na forum, ale nic nie znalazłem. ;/
Pozdro