Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tylko mnie kochaj

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 jbal

jbal

Początkujący

• 64 postów

Napisano 18 02 2006 - 23:00

Jak już mówimy o komediach romantycznych to zassałem właśnie "Ja wam pokarze" wesja + - jak "Tylko mnie kochaj" nie oglądałem go jeszcze, ale jak tak poprzewijałem, to odniosłem wrażenie, że to podróbka "Nigdy w życiu"

BTW 2000 post na forum :>

• 0

#22 Zorba_1

Zorba_1

Początkujący

• 19 postów

Napisano 18 02 2006 - 23:45

Nigdy w Zyciu [beeep]ist* komedia romantyczna, aktorzy zagrali bardzo dobrze, POLECAM kazdemu :)
Na "Ja wam pokaze" bylem w kinie w walentynki z Kasią.
A jest to 2 (druga) czesc Trylogii, na podstawie ksiazek Grocholi, wiec Abdul to nie podrobka, ale ciag dalszy :)
I przyznam, ze zmiana aktorow nie wyszla im za dobrze...
Film ogolnie taki se, na plus rodzice Judyty(ci sami co w jedynce, reszta zostala zmieniona :)) i Hanka Bielicka :)

Tylko mnie kocham zassam jak bedzie good wersja....

8)

BTW 2001 :)

• 0

#23 jbal

jbal

Początkujący

• 64 postów

Napisano 19 02 2006 - 00:06

I przyznam, ze zmiana aktorow nie wyszla im za dobrze

Też tak uważam.
Heh nie oglądałem go jeszcze, ale skojarzenia z "nigdy w życiu" miałem dobre :>
  • 0

#24 Slash

Slash

Początkujący

• 30 postów

Napisano 19 02 2006 - 11:04

obojestnie z kim gadalem wszyscy stwierdzili ze "ja wam Pokaze" to chyba najbardziej z[beeep]any film roku
  • 0

#25 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 19 02 2006 - 11:10

obojestnie z kim gadalem wszyscy stwierdzili ze "ja wam Pokaze" to chyba najbardziej z[beeep]any film roku

wcale nie taki z[beeep]any... dalo sie obejrzec. oczywiscie "nigdy w zyciu" bylo sto razy fajniejsze i zabawniejsze. "ja wam pokarze" bylo bardziej lzawe i w pewnym momencie poczulam sie troche przygnebiona :?
ogolnie komedie romantyczne sa fajne, bo przynajmniej lekko sie je oglada, czlowiek sie tyle nie stresuje bo i tak wiadomo, ze wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie :)
  • 0

#26 luk20

luk20

Początkujący

• 57 postów

Napisano 03 03 2006 - 13:19

Jak to sie moze podobac facetom lol zmiękliście czy jak?
Na tym "tylko mnie kopaj" i "nici w szyciu" to powinna być wywieszka w sali kinowej "minister zdrowia ostrzega oglądanie tego filmu powaznie szkodzi Tobie i osobom w Twoim otoczeniu" ;'d

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych