Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam tłumacza języka niemieckiego i angielskiego

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 tal

tal

Początkujący

• 106 postów

Napisano 28 04 2016 - 10:01

Najlepiej z Warszawy to podjechałbym i w cztery oczy wytłumaczył co i jak. Sprawa wygląda tak,że mam do przetłumaczenia swoją stronę. Na język niemiecki i angielski bo chciałbym uruchomić obcojęzyczną wersję. 

Może ktoś zna kogoś doświadczonego i w miarę niedrogiego? 

• 0

#2 kinnna

kinnna

Nowy

• 3 postów

Napisano 07 10 2016 - 09:38

Ja mogę polecić internetowe biuro tłumaczeń http://publidot.pl/

• 0

#3 morissette.malvina

morissette.malvina

Nowy

• 1 postów

Napisano 06 02 2020 - 20:05

Polecam usługi firmy Atet. Oferują bardzo szybkie wykonanie usług tłumaczenia z tekstu, audio i audiowizualizacji. Posiadają również tłumaczenia do kontraktów, umów, spraw sądowych, itp. A wy korzystaliście już? Podzielcie się swoimi opiniami na ten temat!

• 0

#4 tomka

tomka

Obserwator

• 7 postów

Napisano 22 01 2025 - 16:49

Co jak cio, ale niemiecki krosno  to doskonała okazja, by poprawić swoje umiejętności. Zajęcia z native speakerami, praktyczna nauka i elastyczne godziny kursów. Sprawdź ofertę już teraz!

• 0

#5 bims

bims

Nowy

• 1 postów

Napisano 29 01 2025 - 10:34

Wenn du nach einem zuverlässigen Partner für individuelle Softwareentwicklung suchst, kann ich softwarelösungen von Elinext empfehlen. Mit über 27 Jahren Erfahrung und einem Team von mehr als 700 Entwicklern weltweit bieten sie maßgeschneiderte Lösungen für verschiedene Branchen. Unser Unternehmen hat mit ihnen zusammengearbeitet und war beeindruckt von ihrer Fachkompetenz und Effizienz. Sie analysieren genau die Anforderungen und liefern hochwertige Ergebnisse.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych