I jak odpalam kompa na zintegrowanej karcie graficznej to chodzi mi prawidlowo komp. To czego to jest wina?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Simpek21
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 1 128
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Marzec 11, 1992
-
-
O mnie
-
GG
2000349
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Vista Ultimate
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
0
Neutralna
Znajomi
Simpek21 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza
15 04 2008 - 22:01
Wiem że to jest złom
Czekam do soboty na nowy
![;]](/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
I jak odpalam kompa na zintegrowanej karcie graficznej to chodzi mi prawidlowo komp. To czego to jest wina?
15 04 2008 - 21:37
A więc tak. Pika 3 razy: raz dlugo, 2 razy krotko. Czyli jest to blad karty graficznej, na starym radeonie X300SE jest ten sam blad. Czyli moze byc to wina monitora lub kabla? (ew. slotu PCI?)
Co do monitra to mialem Samsunga 20''... Siorka mi popsula :/ (debilka) Teraz do nastepnego tygodnia mam jakies muzeum... Jakis OPTIView 15L (tak jest napisane na nim ;P) :/

I dzięki za linki
Co do monitra to mialem Samsunga 20''... Siorka mi popsula :/ (debilka) Teraz do nastepnego tygodnia mam jakies muzeum... Jakis OPTIView 15L (tak jest napisane na nim ;P) :/
I dzięki za linki
15 04 2008 - 19:49
mam 2gb ramu ![;]](/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
A co do zasilacza to jest to ATX Powet Supply (nie wiem czy to firma czy to to jest) 350W...
Co do nagrywarki to mam tak od poczatku, nawet wymienialem na ten sam model i to samo, czasami czyta te minusy ;P
A co do zasilacza to jest to ATX Powet Supply (nie wiem czy to firma czy to to jest) 350W...
Co do nagrywarki to mam tak od poczatku, nawet wymienialem na ten sam model i to samo, czasami czyta te minusy ;P
15 04 2008 - 16:42
A więc tak. Mam pewien kłopot. Jak uruchamiam kompa to pika ze 3-4 razy po czym na monitorze wyskakuje napis "Aging Mode". Czasami się komp włącza, czasami nie, a czasami się zawiesza w trakcie pracy. Nie wiem jak ten problem rozwiązać.
Moje parametry to:
Płyta Główna: Foxconn 6627MA
Ram: 1x2gb goodram DDR2 667 MHz
Procek: Pentium 4 3,20 GHz
Grafika: EVGA e-GeForce 8400GS
Proszę pomóżcie.
Mam jeszcze pare pytań:
Mam DVD TSST SH-S182 i mi nie chce on czytać niektórych płyt DVD (wysakuje że płyta jest pusta). Przeważnie płyt DVD-R (minusy). Dlaczego?
I jeszcze jedno pytanko. Czy Vista z włączonym Aero zwalnia w jakimś sensie pracę komputera (np. zwalnia gry)?
Proszę o pomoc jak ktoś zna rozwiązanie. Z góry dziękuję
Moje parametry to:
Płyta Główna: Foxconn 6627MA
Ram: 1x2gb goodram DDR2 667 MHz
Procek: Pentium 4 3,20 GHz
Grafika: EVGA e-GeForce 8400GS
Proszę pomóżcie.
Mam jeszcze pare pytań:
Mam DVD TSST SH-S182 i mi nie chce on czytać niektórych płyt DVD (wysakuje że płyta jest pusta). Przeważnie płyt DVD-R (minusy). Dlaczego?
I jeszcze jedno pytanko. Czy Vista z włączonym Aero zwalnia w jakimś sensie pracę komputera (np. zwalnia gry)?
Proszę o pomoc jak ktoś zna rozwiązanie. Z góry dziękuję
15 04 2008 - 15:06
Spoko... Tylko po co te nerwy...
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Simpek21
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość