Skocz do zawartości

SigSev

OFFLINE Ostatnio: 23 08 2010 17:37
-----

Moje posty

W temacie: [Inne] Code::Blocks i ustawienia

23 08 2010 - 17:38

Z menu:
View -> Manager
lub
Shift + F2

W temacie: [Inne] Jak się uczyć ?

03 08 2010 - 11:21

Wiem, że zostanę być może skrytykowana przez innych

Dokładnie.

do takich banalnych, prostych programików (i po to, aby oswoić się ze środowiskiem) możesz użyć Dev-C++.

Przecież to środowisko samo w sobie zawiera błędy. Od dobrych 5 lat jest już nierozwijane.
Zgredekkman pobierz Code::Blocks. Jest to prawie (pozwala nawet na otwieranie projektów Deva i jego paczek) to samo, co DevC++ równie proste z nowszym kompilatorem i w dalszym ciągu rozwijane.

I najważniejsza rada: nigdy nie zapominaj o średnikach :blink:

i nawiasach zamykających.

dark33b po co podnosisz temat sprzed kilku miesięcy? Można pomyśleć, że jest nowy.

W temacie: Comcha.org - forum i chat dla każdej strony

31 07 2010 - 23:40

Nie ma. W ogóle po jakiego diabła cytujesz to co napisałem powyżej?

Po kliknięciu na odpowiedź pojawia się cytat, a po kliknięciu na cytuj nie pojawia się nic. Pewnie dlatego.
Skrypt forum jest do bani.

W temacie: Windows 7 - Wątek główny

31 07 2010 - 23:33

mam problem z zainstalowaniem Windowsa na swoim netbooku. CD-KEY nie pasuje do wersji ściągniętej z neta (obraz ISO), wywala że podany klucz nie może być użyty do aktywacji.
Włożyłem Recovery disc do napędu DVD na USB, zaznaczyłem, żeby w 1 kolejności z niego bootował, ale on to olewa, płytkę z obrazem ISO czyta normalnie.
Odpaliłem zatem płytę pod Windowsem, otwieram MENU, a tam do wyboru instalacje sterowników, a nigdzie ani słowa o instalacji Windowsa Seven Home Premium...

ma ktoś jakiś pomysł jak mam zainstalować z tej [beeep]ej płyty, bo zaraz komp wyleci przez okno...

Jakby kto pytał, to windows oryginalny, bo mam nalepkę z kodem na netbooku :blink:

Coraz częściej Recovery disc zapisuje się na ukrytej partycji (tymbardziej, że to netbook);
Poszukaj informacji w instrukcji obsługi.

W temacie: Konfiguracja internetu router Edimax AR-7084

31 07 2010 - 23:26

Wszystko zależy od tego, jak jest router skonfigurowany. Internet po podłączeniu kabla może działać od razu (adres IP przydzielony przez DHCP), ale może zdarzyć się też tak, że będzie wymagana wizyta u właściciela po adres IP, IP bramki, itp.

EDIT: Jeżeli wszystko jest już podłączone, a internet nadal nie działa otwórz centrum sieci i kliknij na znaczek X pomiędzy komputerkami, by uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów z siecią. (Piszę z pamięci, więc może to wyglądać trochę inaczej)