View -> Managerlub
Shift + F2
Nie podano
SigSev nie posiada znajomych
23 08 2010 - 17:38
View -> Managerlub
Shift + F2
03 08 2010 - 11:21
Dokładnie.Wiem, że zostanę być może skrytykowana przez innych
Przecież to środowisko samo w sobie zawiera błędy. Od dobrych 5 lat jest już nierozwijane.do takich banalnych, prostych programików (i po to, aby oswoić się ze środowiskiem) możesz użyć Dev-C++.
i nawiasach zamykających.I najważniejsza rada: nigdy nie zapominaj o średnikach
31 07 2010 - 23:40
Po kliknięciu na odpowiedź pojawia się cytat, a po kliknięciu na cytuj nie pojawia się nic. Pewnie dlatego.Nie ma. W ogóle po jakiego diabła cytujesz to co napisałem powyżej?
31 07 2010 - 23:33
Coraz częściej Recovery disc zapisuje się na ukrytej partycji (tymbardziej, że to netbook);mam problem z zainstalowaniem Windowsa na swoim netbooku. CD-KEY nie pasuje do wersji ściągniętej z neta (obraz ISO), wywala że podany klucz nie może być użyty do aktywacji.
Włożyłem Recovery disc do napędu DVD na USB, zaznaczyłem, żeby w 1 kolejności z niego bootował, ale on to olewa, płytkę z obrazem ISO czyta normalnie.
Odpaliłem zatem płytę pod Windowsem, otwieram MENU, a tam do wyboru instalacje sterowników, a nigdzie ani słowa o instalacji Windowsa Seven Home Premium...
ma ktoś jakiś pomysł jak mam zainstalować z tej [beeep]ej płyty, bo zaraz komp wyleci przez okno...
Jakby kto pytał, to windows oryginalny, bo mam nalepkę z kodem na netbooku
31 07 2010 - 23:26

Moja zawartość