Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przesyłanie danych z tabletu na komputer

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 PiterBenk

PiterBenk

Początkujący

• 89 postów

Napisano 01 03 2014 - 19:23

Czy jest jakaś aplikacja na Tablet z iOS umożliwiające przesyłanie danych (zdjęć, filmów, muzyki) z tabletu na komputer i w przeciwnym kierunku bezprzewodowo? Coś jak pomiędzy komputerami w tej samej sieci?

Użytkownik PiterBenk edytował ten post 01 03 2014 - 19:23

• 0

#2 Metrokaj

Metrokaj

Początkujący

• 63 postów

Napisano 02 03 2014 - 11:31

Jest - sprawdź sobie przede wszystkim aplikację Quip. Generalnie służy ona do współdzielenia dokumentów - ale z tego co wiem, posiada również możiwość przesyłania plików (sprawdzę to u siebie w wolnej chwili). Kiedyś gdy jeszcze miałam smartfona z Androidem korzystałam z aplikacji AirDroid - jest to taki mobilny odpowiednik programu TeamViewer. Można zarówno współdzielić ekran jak i przesyłać dane - ale z tego co widzę, to dostępny jest tylko i wyłącznie na Andka ;/

Ale z tego co wiem, to jest też aplikacja wydana właśnie przez TeamViewer na urządzenia mobilne. Po zainstalowaniu, należy jedynie podać nr ID oraz kilkucyfrowy numer PIN - i bez problemu można nawiązać połączenie. To chyba będzie najbardziej optymalne i co ważne darmowe rozwiazanie. Gdybyś potrzebował czegoś bardziej specjalistycznego to poszukaj jeszcze na tej witrynie yourapps.info/aplikacje-na-tablet - w dziale narzędzia. Tego typu rzeczy są często poszukiwane.

• 1

#3 Qauke

Qauke

Expert

• 5 156 postów

Napisano 02 03 2014 - 13:22

Zerknij jeszcze tu: /Obraz-ze-smartfona-na-laptopie-t56570/

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych