Polskie drużyny w Europejskich Pucharach?
Napisano 28 03 2008 - 14:11
Co myślicie o poziomie, jaki reprezentują drużyny piłkarskie z naszego kraju ?
Czy mają szanse w europejskich pucharach ?
Napisano 29 03 2008 - 12:31
Nie.Czy mają szanse w europejskich pucharach ?
Napisano 12 06 2008 - 23:48
Napisano 01 07 2008 - 15:53
Legia Warszawa (Polska) - FK Homel (Białoruś) - Powinni dać rade.
FK Khazar Lenkoran (Azerbejdżan) - Lech Poznań (Polska) Na pewno rozwalą Azerów.
Beitar Jerozolima (Izrael) - Wisła Kraków - Noo nie wiem.
Gość_Vojt007_*
Napisano 01 07 2008 - 18:02
Oczywiście z całego serca będę dopingował nasze zespoły (szczególnie Wisłę), bo chciałbym poczuć i zobaczyć, że Polacy w Europie mogą coś zagrać.
Napisano 01 07 2008 - 18:06
Napisano 01 07 2008 - 18:27
22 Izrael
25 Polska
40 Białoruś
42 Azerbejdżan
Dla niezorientowanych - na 53 kraje

Wypisałem miejsce w rankingu państw, z których pochodzą przeciwnicy polskich drużyn...w niedziele z pucharami pożegnała się Cracovia - rozbita przez białoruski Szachtior Soligorsk, dlatego z pewnymi obawami będę oglądał te mecze. Szkoda, że przez tyle lat zamiast piąć się w górę (jak np Rumunia, Czechy) to my spadamy.
Napisano 03 07 2008 - 17:04
Wieżę tylko w Wisłę i Legie Wisła się wzmacnia i Legia też, Lech niby też ale słabo.W III Rundzie LM będzie bardzo ciężko jak Wisła trafi na kogoś z mocnych drużyn.
konrad18 - haha, ogarnij kolego :/ widzisz co napisałeś? Nie jestem kibicem Lecha bo mieszkam na pomorzu, ale jak widzę takie głupoty to nie da rady, żeby Ci nie uspokoić. Wisła i Legia się wzmacnia taa???( nie mam nic do tych klubów, kibicuję całej polskiej piłce, od Ekstraklasy do C-Klasy) tylko bądźmy obiektywni, piszesz chłopie, że Wisła i Legia się wzmacniają a Lech słabo to teraz czytaj: Wisła na razie "wzmocniła" się jednym zawodnikiem jest to jakiś Słowak z ligi czeskiej (chyba 27 lat), Legia, wypożyczyła z opcją pierwokupu Hiszpana Alberto Ortiz Moreno z klubu Espanyol Barcelona (23 lata) - chyba lepszy wybór niż Wisła, i teraz patrz co piszesz "Wieżę tylko w Wisłę i Legie Wisła się wzmacnia i Legia też". Teraz Lech: Kupili już Manuela Arboleda (28 lat), Sławomir Peszko (23 lata) grał w trzech sparingach jego bilans to: 3 bramki i 3 asysty. Robert Lewandowski (19 lat

Noo i co teraz "ekspercie" kto się bardziej wzmacnia? Heh, amatorszczyzna :/
Napisano 03 07 2008 - 17:20
konrad18 - haha, ogarnij kolego :/ widzisz co napisałeś? Nie jestem kibicem Lecha bo mieszkam na pomorzu, ale jak widzę takie głupoty to nie da rady, żeby Ci nie uspokoić. Wisła i Legia się wzmacnia taa???( nie mam nic do tych klubów, kibicuję całej polskiej piłce, od Ekstraklasy do C-Klasy) tylko bądźmy obiektywni, piszesz chłopie, że Wisła i Legia się wzmacniają a Lech słabo to teraz czytaj: Wisła na razie "wzmocniła" się jednym zawodnikiem jest to jakiś Słowak z ligi czeskiej (chyba 27 lat), Legia, wypożyczyła z opcją pierwokupu Hiszpana Alberto Ortiz Moreno z klubu Espanyol Barcelona (23 lata) - chyba lepszy wybór niż Wisła, i teraz patrz co piszesz "Wieżę tylko w Wisłę i Legie Wisła się wzmacnia i Legia też". Teraz Lech: Kupili już Manuela Arboleda (28 lat), Sławomir Peszko (23 lata) grał w trzech sparingach jego bilans to: 3 bramki i 3 asysty. Robert Lewandowski (19 lat
!) obecny król strzelców 2 ligi, w trzech sparingach 4 bramki.
Noo i co teraz "ekspercie" kto się bardziej wzmacnia? Heh, amatorszczyzna :/
trzeba wieżyć w pin** jeża było kiedys blisko ale Pao i Majdan zawalił może teraz szansa?Jeszcze trzeba dodać, że wisła jest zaintresowana Łukasiewiczem króty jest na obozie a Legia dzsiaj wypożczyła tam kogoś tam z Hiszpani.Czego nie ja chce jakiś Polski klub w UEFA czy LM
Napisano 03 07 2008 - 20:00
Napisano 30 07 2008 - 13:27

Napisano 30 07 2008 - 13:59
Beitar ma w składzie kilku ciekawych zawodników, o których póki co nasze kluby mogą tylko pomarzyć. Ale kto wie, w futbolu wszystko jest możliwe. Mimo to więcej szans daję Beitarowi, a jeśli Wisła awansuje, to zadecyduje spotkanie na własnym terenie.
Gość_Vojt007_*
Napisano 30 07 2008 - 14:00

Oświećcie mnie która to runda?

Napisano 30 07 2008 - 14:35
Dzieki wielkie. Miałem ci wysyłać PM, żebyś to usunąłMateusz >> twój wątek usunąłem, bo był zbędnym dublem.

Druga runda. Transmisja od 19:55 na TVP2. Co do Wisły. Hmm, na awans szans raczej nie ma, Wisła zamiast szukać wzmocnień na LM sprzedała czołowego zawodnika.Oświećcie mnie która to runda?
Napisano 30 07 2008 - 15:31
Kokoszka - kolejny przykład wody sodowej, nie wiem czy to on sam czy jakiś manager wymyślił te przenosiny, ale nie zdziwię sie jak będzie grzał ławę. W tym sezonie na pewno dostał by więcej szans gry a za rok byłby już podstawowym stoperem (za Clebera...
Napisano 30 07 2008 - 16:07
Tylko, że w Polsce trudno znaleźć lepszych od niego na tą pozycję.Co do Dudki - jakoś nigdy nie widziałem w nim nic szczególnego.
Taki typ zawodnika. Gra Sobolewskiego też nie zawsze mieści się w przepisach.Zawodnik grał brutalnie, łapał niepotrzebne kartki
Każdemu może się zdarzyć. Głowacki, Golański, Jop.i w pamięci pozostanie mi mecz Wisły z Blackburn, gdzie zamiast wybijać piłkę, atakować piłkarza, on symulował faul i Wisła straciła 1 punkt...no i mecz z Niemcami na MŚ w 2006r. zmienił Żewłakowa i po jego błędzie straciliśmy bramkę.
Gość_Vojt007_*
Napisano 30 07 2008 - 17:29

Hehe, i 1:0

Napisano 02 08 2008 - 14:56
To pary polskich drużyn w eliminacjach :
Legia Warszawa (Polska) - FK Homel (Białoruś) - Powinni dać rade.
FK Khazar Lenkoran (Azerbejdżan) - Lech Poznań (Polska) Na pewno rozwalą Azerów.
Beitar Jerozolima (Izrael) - Wisła Kraków - Noo nie wiem.
Legia powinna dać radę i dała, Lech miał rozwalić Azerów i rozwalił, miałem też słuszne obawy co do Wisły i po pierwszym meczu się sprawdza, dobry ze mnie typer, muszę w bukmacherkę się pobawić

Napisano 04 08 2008 - 21:15

Napisano 06 08 2008 - 23:11

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych