Jeśli chodzi o braki w wyposażeniu, kamery, mikrofony to nie ma co się przejmować, wiadomo nie są to dobre czasy i każdemu, większości jest lekko w kieszeni, tak łagodnie mówiąc.
przyznam wam się że żeby nie promocja DIALOG-u telefon za złotówkę plus telefon za darmo, to do tej pory nie stać mnie by było na linię telefoniczną. To samo z internetem 6 miesięcy za darmo, potem spora obniżka prawie 90% w trakcie trwania umowy promocyjnej. Ale i tak płacenie 85 zł za i tylko abonament nie licząc koszty rozmów telefonicznych.
Teraz też nie jest lekko nowa umowa promocyjna 6 miesięcy internet za darmo, 4Mb/s a po 12 miesiącach 5Mb/s w dni wolne od Piątku 20:00 do poniedziałku 6:00 rano mam 8Mb/s. Ale za to nie mam wiele z telefonu 35 zł abonament + 15 zł za cyfrę ISDN (za to mogę wykupić jeszcze 8 nr, telefonicznych za niecałe 5 zł) i 30 min darmowych w DIALOG-u. Czyli przez 6 miesięcy będę płacił 50 zł ale to i tak dużo w tych czasach.
Dlatego nie ma co się wstydzić, jeśli pracujemy a mimo to pod koniec miesiąca lecimy do bogatszego sąsiada po pożyczkę do 1-go lub 10-go.
Jeśli już to zbierajcie na taką kamerę :
Kamera ale kamerę z osobnym mikrofonem jest to jedna z najtańszych kamer dająca jako tako dobry obraz w połowie rozdzielczości 352x288/30klatek na sekundę.
Zapomniałem do tej promocji należy doliczyć pożyczkę ekspresową 3000 zł na zakup komputera i wszystkiego co do niego potrzeba UPS, monitor, drukarkę wielofunkcyjną atramentową. Kredyt do tej pory spłacam

.
Wstyd to kraść i z [beeep] spaść

, bieda to obecnie choroba, która objętych jest 90% Polaków i ona powinna nas cementować a nie dzielić i nie wytykajmy innym że czegoś nie mają.
Mam drukarkę Lexmark X3330 drukuje tylko w czerni, kolor padł ale jest jeszcze skaner, mogę komuś ją podarować ale koszt przesyłki pokrywa obdarowany (odbiorca).
Została by mi Xerox i Lexmark X3350, i 9 igłowa Epson XL 800.