Witam
Mam problem z plytą główną A7N8X-X Motherboard ASUS.
Po zainstalowaniu systemu w menadżerze urządzeń po kliknięciu na USB 2 aby uaktualnić sterownik zamienił się
w USB - TX - LINE. Wobec tego znalazłam sterownik do tego i zainstalowałam. Teraz nie ma już w ogóle
ani jednego ani drugiego. Jak odzyskać to USB 2 ?
Prosiłam kilku tzw fachowców z serwisów komputerowych i nikt nic nie zrobił, wziął kasę za dojazd i na tym
koniec. Czy w ogóle coś można zrobić?
Proszę o pomoc
Pozdrawiam

Płyta głowna A7N8X-X Motherboard ASUS
Rozpoczęty przez
ENIGMA
, 09 08 2007 05:29
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 08 2007 - 05:29
Napisano 09 08 2007 - 06:37
Jaki masz sytem operacyjny? Zeby USB2 działało pod xp potrzebny jest przynajmniej service pack 1
Napisano 09 08 2007 - 15:43
Jaki masz sytem operacyjny? Zeby USB2 działało pod xp potrzebny jest przynajmniej service pack 1
Mam XP Home service pack 2 i do jakiegoś czasu działało, nie wiem co popsułam

Napisano 14 08 2007 - 23:31
Widzę , że nikt nie potrafi mi pomóc

Napisano 15 08 2007 - 08:26
PPM na mój komp => WŁAŚCIWOŚCI => SPRZĘT => MENADZER URZĄDZĘŃ => poszukaj KONTROLERY UNIWERSALNEJ MAGISTRALI SZEREGOWEJ i rozwiń => pousuwaj wszystkie wpisy (PPM => ODINSTALUJ) i jeszcze raz uruchom kompa.
Napisano 15 08 2007 - 13:14
PPM na mój komp => WŁAŚCIWOŚCI => SPRZĘT => MENADZER URZĄDZĘŃ => poszukaj KONTROLERY UNIWERSALNEJ MAGISTRALI SZEREGOWEJ i rozwiń => pousuwaj wszystkie wpisy (PPM => ODINSTALUJ) i jeszcze raz uruchom kompa.
Witaj Jotgie.
Nie wiem co to PPM w magistrali uniwersalnej mam
-Głowny koncentrator USB
- gŁowny koncentrator USB
- Główny koncentrator USB
- standardowy kontroler Open HCD Hosta USB
- standardowy kontroler Open HCD Hosta USB
- standardowy rozszerzony koncentrator PCI to USB
To nie wiem co mam usunąc?

Widzę że znasz sie w temacie więc proszę pomóz mi dalej co robić bo się chyba pochlastam
-
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych