Witam,
Jako, że nie znam się na odtwarzaczach a chce kupić coś by móc słuchać muzyki w trakcie biegania,podróży postanowilem poradzić się Was.
Do tego celu mam ~400 pln. Jaki odtarzacz byście polecili? Najlepiej by było aby służył odrazu jako PenDrive. Zastanawiałem się nad Creativa Zen V Plus 1 Gb - niestety jego minus to to, że nie można przenosić innych plików niż muzyczne ;/

[Mp3/Mp4] Sprzęt do słuchania muzyki, jaki kupic?
Rozpoczęty przez
Pizarro
, 30 05 2007 18:08
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 05 2007 - 18:08
Napisano 01 06 2007 - 12:40
Ja miałem osobiście MEIZU M6 i gorąco Ci go polecam bo naprawde zaj*****a sprawa:) MIałem 1gb pamięci i kosztuje ok 400zł
Ma duży bardzo fajny wyświetlacz, możesz oglądać zdjęcia, oglądać filmy pełnometrażowe a to widać wszystko w zarąbistej jakości. Jak masz kupić to tylko jego a nie żadnego creativa. On ma wiele lepszą jakośćdźwięku niż creativ czy ipod. Konkuruje on z iriver czu jakoś tak. Poczytaj sobie w necie o nim albo obejżyj filmik o nim na google video;) Ma on tyle bajerów że szok np. dyktafon i w holere filtrów no w ogóle bomba. A co najlepsze ma dotykowy panel z boku taki jak ipod:D Bardzo fajnie siętym posługuje jak sięjuż przyzwyczaisz a mi to zajeło jakieś 1 czy 2 dni:D Wszystkim się podobał i naprawde nie pożałujesz;) Tu masz linka i najlepiej kup sobie go w tym sklepie bo masz pewne:) Ja tak kupiłem;) http://www.sklep.devilnet.pl/go/_info/?id=182 A co do tego możesz sięz nimi dogadaći potargować
Powiedz im żeby za 400zł wysłali Ci go za pobraniem i żeby to byłcałkowity koszt;) Albo mniej zależy ile utargujesz;) Miłych zakupów;) Są też na allegro to obczaj sobie:D
Tu masz gg do nich;) 9008005

Tu masz gg do nich;) 9008005
Napisano 02 06 2007 - 03:58
W tej cenie albo coś Creative albo iriver. Oczywiście nie żadne MP4.
Napisano 03 06 2007 - 18:04
Tylko nie kupuj allegrowych mp4 - to po prostu tandeta. Po miesiącu Ci się zepsuje - a naprawa potrwa ok 2 m-cy ...
Kupuj tylko markowe mp3 - Creative, Sansa, Iriver itp
-----
Pozdro
Kupuj tylko markowe mp3 - Creative, Sansa, Iriver itp

-----
Pozdro
Napisano 27 06 2007 - 22:02
Osobiście polecam Creative ZEN V:
2GB pamięci
zdjęcia
dżojstik
niestety ładowany przez USB ale można dokupić normalną.
Cena:270 zł
Wogóle polecam Creativy.
2GB pamięci
zdjęcia
dżojstik
niestety ładowany przez USB ale można dokupić normalną.

Cena:270 zł
Wogóle polecam Creativy.
Napisano 29 06 2007 - 20:37
Kup sobie... telefon z mp3! Np. SE 750i z kartą min. 512MB. en telefon za 4 stówy powinieneś kupić.
Napisano 09 07 2007 - 10:59
iRiver bardzo dobre odtwarzacze chociaz w polsce malo popularne, www.bestcomputer.pl kiedys mieli tam duzy wybor teraz tylko kilka sztuk ale innych maja sporo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych