Skocz do zawartości

Zdjęcie

Moj kotek narysowany w Paint (dosłownie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mieszek

Mieszek

Nowy

• 1 postów

Napisano 03 08 2006 - 17:48

Prosze podziwiajcie hehe..

Dołączona grafika

• 0

Napisano 03 08 2006 - 17:58

no no normalnie marnujesz sie masz ukryte talety. napisz tutka jak to sie robi :):P:P:P:P

• 0

#3 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 03 08 2006 - 18:04

hahahahahaa przesliczny kochanie :) :) :mrgreen: :mrgreen: :) :) ale mam zdolnego faceta :P 8)

hehehe.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps. mam nadzieje ze piszac " mój kotek" nie miałes na mysli mnie :? :| :mrgreen: :)
  • 0

Napisano 03 08 2006 - 18:07

no kicia jak ty tak mozesz sie podlizywac po tym wszystkim co fido przeczytal na tym forum to ja niewiem :P
  • 0

#5 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 03 08 2006 - 18:14

no kicia jak ty tak mozesz sie podlizywac po tym wszystkim co fido przeczytal na tym forum to ja niewiem :P

croc ja sie nie podlizuje :twisted: moze co? moze powiesz ze ten kotek jest brzydki ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ładny jest ten kotek.. prawde napisałam :) ... wszystko co on zrobi jest godne poszanowania uwagi i pochwały.. :mrgreen: wiec bez takich mi prosze ze sie podlizuje.. :twisted: ja nie musze sie podlizywac.. bo nic nie zbroiłam.. ........................................................... hmmm prawda? :?
  • 0

Napisano 03 08 2006 - 18:16

nie mialem na mysli ze kotek jest feeeeee ale po twojej wypowiedzi w shocie i tu mozna by tak wywnioskowac
  • 0

#7 Mieszek

Mieszek

Nowy

• 1 postów

Napisano 03 08 2006 - 19:08

To jest kot w 3D jakby ktoś nie zauważył hehehe ;-)
  • 0

#8 paul08

paul08

Początkujący

• 61 postów

Napisano 03 08 2006 - 19:24

No Fido przeciaz jak moglismy tego nie zauwazyc :P To sie odrazu rzuca w oczy :)
  • 0

#9 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 03 08 2006 - 20:20

ps. mam nadzieje ze piszac " mój kotek" nie miałes na mysli mnie

hahaha a co jesli to jego artystyczna wizja Ciebie? a moze wlasnie tak on o Tobie mysli przed snem :P mało sie widujecie, to wiesz :)

P.S. Ty mi tu z crocem flirtujesz, podlizywujesz sie mu, a juz zupelnie zapomnialas kto na tym forum jest najwieksza podpora dla ciebie w trudnych chwilach, kto daje ci poczucie, ze sama nie jestes taka paskudna, kto cie pociesza? :chlip: kicia juz mnie nie kocha :)
  • 0

#10 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 04 08 2006 - 07:18

ps. mam nadzieje ze piszac " mój kotek" nie miałes na mysli mnie

hahaha a co jesli to jego artystyczna wizja Ciebie? a moze wlasnie tak on o Tobie mysli przed snem :) mało sie widujecie, to wiesz :)

P.S. Ty mi tu z crocem flirtujesz, podlizywujesz sie mu, a juz zupelnie zapomnialas kto na tym forum jest najwieksza podpora dla ciebie w trudnych chwilach, kto daje ci poczucie, ze sama nie jestes taka paskudna, kto cie pociesza? :chlip: kicia juz mnie nie kocha :)

Ja z nikim nie flirtuje nie podrywam nie podlizuje sie... jak juz cos to kokietuje :) hahaha prawda kochanie ? :) :) :P a szczególnie w łózku :) hahaha a po 2.. "kto daje ci poczucie, ze sama nie jestes taka paskudna" :) to jednak to prawda :) :) :) :( wiedziałam ze mnie wszyscy w koło okłamuja ze jestem ładna i wogóle :( :( :( jak mogliscie.... lovely od zawsze Cie doceniałam ..lubie ufam i wogóle.. przeciez Ty tez do mnie ganiasz jak cos nie tak i wogóle... ale Ty nie masz takiej klaty jak croc :) Ty jej nie widziałas.. jak ja zobaczysz to bedziesz tak jak ja za nim biegała i podszczypywała :) hehehe i nie jestes facetem.. to z kim mam "flirtowac"? z BABA ? :? :mrgreen: o nieeee :P
  • 0

#11 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 04 08 2006 - 15:05

hahaha kicia, czyli klucz do poznania motywow twojego dzialania lezy na klacie croca?
Croc dawaj klate! wtedy kazdy bedzie mogl lepiej zrozumiec Gosiaczka :P

• 0

#12 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 04 08 2006 - 16:15

hahaha kicia, czyli klucz do poznania motywow twojego dzialania lezy na klacie croca?
Croc dawaj klate! wtedy kazdy bedzie mogl lepiej zrozumiec Gosiaczka :P

tak za darmo ? :| to by sie nie zgadzało :twisted: :twisted: :twisted: ja musiałam sobie na ta cudownie wyrzezbiona.. taka duza meska klate croca zasłuzyc :) :mrgreen:

lovely nie ma tak dobrze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• 0

Napisano 04 08 2006 - 16:45

hyhyhy dokladnie, jak wogule tak mozna dawaj jak juz to mozna by o tym porozmawiac ale raczej z ujemnym skutkiem bo czas na pokazywanie klat minol :P
  • 0

#14 Mieszek

Mieszek

Nowy

• 1 postów

Napisano 04 08 2006 - 17:03

Moze byście sie tak zajeli tematem. Ma dla was kolejego kota :mrgreen:

Dołączona grafika
  • 0

#15 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 04 08 2006 - 17:26

hahahahaahaha jaki kot :shock: :shock: :shock: :) :) :) jedno pytanie.. dlaczego on sobie przydeptuje łapy ? :) czyzby tak czuł sie stabilniej na tych krzywych łapach ? :P :) :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#16 Mieszek

Mieszek

Nowy

• 1 postów

Napisano 04 08 2006 - 17:29

Chciałbym jeszcze coś zaprezentowac. Ja myśle że to może byc pies :P

Dołączona grafika
  • 0

#17 kancer1

kancer1

Nowy

• 3 postów

Napisano 04 08 2006 - 17:33

o bosheeee Fido tylko nie mów ze sie w tobie talent odzywa bo na kredki nie wyrobie zeby ci kupowac :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: heheh .. piesek ładny... tylko mam troche problem z okresleniem rasy... a moze to Twój BETONOWY GRUBAS ? 8) :mrgreen: :mrgreen: :P :) hehe TAK !! to napewno ona.. wzorowałes sie na niej .. biedna Kora :) :?
  • 0

#18 Mieszek

Mieszek

Nowy

• 1 postów

Napisano 04 08 2006 - 17:50

Na razie tyle ostatni i już wiecej nie maluje bo naprawde coraz lepiej mi to idzie jeszcze sie tym zarażę heheh.. :mrgreen:

Dołączona grafika
  • 0

#19 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 04 08 2006 - 19:19

Boze Goska! Jak to dobrze ze do ciebie przyjezdza. On bez ciebie zaczyna juz wariowac. Kotki, pieski, misie... Fido a narysujesz mi wielblada?? hehe bedziesz mial zajecie a za pare dni Kicia sie toba ladnie zopiekuje i juz wszystko bedzie dobrze :) Tyyyy a moze ty potrzebujesz dzieciaka zeby z nim rysowac takie ladne zwierzaczki? Tu tez Gosia moze Ci duzo pomoc :)

hehe Kicia is good :) a nie mowilam ze bedzie?
ale niestety i tak jestesmy [beeep], bo ja znowu TO zrobilam :) , czekam na twoj ruch i bedziemy sie mogly znowu pocieszac :P :mrgreen:
  • 0

#20 Mieszek

Mieszek

Nowy

• 1 postów

Napisano 04 08 2006 - 19:35

Tak mi sie jakoś zachciało narysowac pare zwierzątek. żeby było nieco do śmiechu, chyba ze ktos napawde potraktuje to jak sztukę hehe ;-) . Gosia wie że ja ją nie będę rozbawiał rysowaniem zwierzątek :-) mamy dużo pomysłów róznych innych cudownych, napewno nie będziemy się nudzili. :P

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych