Właśnie widzę, w dodatku to jest w dzień, a teraz prosiłbym o kilka takich ujęć w nocy

na drugim zdjęciu tym z bliska widać główkę żarnika, czyli w tej Mazdzie masz H7 tak? i to są światła mijania rozumiem;>? zmieniłeś klosze... ja nie muszę bo w moim VOLVO są przystosowane - przeźroczyste i co najważniejsze ze szkła kwarcowego także o to sie martwić nie muszę, ale tak jak mówie, prosiłbym o kilka takich zdjęc w nocy;]
Pozdrawiam.
Jak zrobisz i wrzucisz, to daj znać, głównie noc bądź wieczór mnie ciekawi.
Właśnie widzę, w dodatku to jest w dzień, a teraz prosiłbym o kilka takich ujęć w nocy
na drugim zdjęciu tym z bliska widać główkę żarnika, czyli w tym Fordzie masz H7 tak? i to są światła mijania rozumiem;>? zmieniłeś klosze... ja nie muszę bo w moim VOLVO są przystosowane - przeźroczyste i co najważniejsze ze szkła kwarcowego także o to sie martwić nie muszę, ale tak jak mówie, prosiłbym o kilka takich zdjęc w nocy;]
Pozdrawiam.
Jak zrobisz i wrzucisz, to daj znać, głównie noc bądź wieczór mnie ciekawi.
Jeszcze miałbym prośbę, jak będziesz robił zdjęcia świateł w nocy, to zrób jak będziesz mógł zdjęcie ze środka kabiny, od strony kierowcy, bardzo chętnie chce zobaczy jak świecą, bo sam jestem zainteresowany kupnem podobnych o temp 5000K także rozumiesz