- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: ImNotEmo
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 1 267
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Znajomi
ImNotEmo nie posiada znajomych
#229978 Asus EEE PC - wyłącza się
Napisane przez
DeckTone
w 19 05 2011 - 22:03
#228916 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
jackass
w 29 04 2011 - 22:17
jak sprawdzić poprostu z niej odczytać albo odczytac za pomocą programu Everest
- 1
#228933 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
DeckTone
w 30 04 2011 - 11:09
- 1
#228947 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
Gość
w 30 04 2011 - 12:28
- 1
#229080 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
Ataken
w 03 05 2011 - 10:36
Kartę graficzną może GeForce CUDA GTS450
Razem już ci wyszło mniej więcej 600-700zł za resztę zapytaj się kolegów z forum czy lepszego procka czy może dobre chłodzenie na procka i OC? Możesz też sobie dokupić więcej RAM-u lub jak chcesz żeby fajnie wyglądał to jakaś fajna obudowę
Polecał bym też jakieś dobre chłodzenie ogólnie do kompa kupić
- 1
#229102 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
Ataken
w 03 05 2011 - 16:11
A zasilacz trzeba zmienić bo ten Corsair 430W jest o wiele lepszy niż ten twój (No-Name) Sweex 650W
Co do obudowy to sobie zobacz ten temat. Oznaczone gwiazdką są te polecane w przedziale cenowym.
Co do wazeliny zamiast pasty to gościu zrobił test. Można używać podanych w teście rzeczy ale lepiej wydać te kilka złoty więcej i będzie mniejsza temperatura o 4-5 stopni
- 1
#229122 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
jackass
w 03 05 2011 - 20:39
paste termoprzewodzącą kupisz w prawie każdym sklepie komputerowym , polecam Arctic Silver 5 - najbardziej popularna, tania i dobra
http://www.techplanet.pl/produkty/akcesoria/pasta-termoprzewodzaca-arctic-silver-5-35g,13142.html
co do twego zestawu to narazie wymień zasilacz i grafe , proponuje:
http://www.techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/palit-geforce-gtx460-green-768mb-ddr5192bit-dvihdmid-sub-pci-express,17243.html
http://www.techplanet.pl/produkty/zasilacze/seasonic-s12ii-520-520w,13718.html
kłopoty z wyłączaniem mogą być spowodowane właśnie przez zasilacz - skoki napięcia
- 1
#229131 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
jackass
w 03 05 2011 - 21:47
twój zasilacz to nie jest jakiś szmelc choć dobra półka też nie , najlepiej byłoby podłączyć inny zasilacz i sprawdzić czy występują takie objawy.Dziękuje bardzo za odpowiedzi, bardzo to doceniam że zainteresowaliście się moim problemem z komputerem
Btw. Rozmawiałem z wujkiem (sprzedaje komputery) i powiedział że ten zasilacz co mam to dobry zasilacz i kosztował całkiem dużo.
(musiałem pracować 5 dni żeby na nią zarobić, warto ją zmieniać?)
to zależy czy grafa Ci wystarcza do gier czy nie jak brakuje Ci mocy w grach to kup nową jak nie to zostaw to co masz
- 1
#229132 Rozbudowa komputera - do 1500 złoty
Napisane przez
Gość
w 03 05 2011 - 21:48
- 1
#225602 Robię gry o Polsce
Napisane przez
AL_Hassan
w 10 03 2011 - 08:16
Jestem z Ukrainy i nie mówię po polsku bardzo dobrze, ale ponieważ robię gry (czy prawidłowej - mod) to myślę że trzeba powiedzieć o jej na forum polskie.
Temat o historię alternatywnej.
(Zobaczte, google-translate. Nie jestem Polakiem)
Reality alternatywne, w pierwszej połowie XXI wieku. Sowieckiego imperium kiedyś istniała, ale tylko białe dziadkowie pamiętają, co to było i dlaczego dać się kończy.
Dziś na mapie Europy Rzeczpospolita - państwo najpotężniejsze, po Niemczech. Rosja chyli się ku upadkowi, niezadowolenie z rządu rośnie w zawrotnym przez minutę. Obawiając się obecność rakiet w obwodzie kaliningradzkim, i wiedząc, że w starym systemie są numerowane, Rzeczpospolita wymaga przeniesienia się w całym regionie Kaliningradu do zmiany rządu. W przypadku awarii, Konfederacja Polska i Litwa, wraz ze Skandynawią przygotować plan na mocy enklawy odrzucenia. Tymczasem Europa jest drugim ważnym wydarzeniem:
W królestwie Galicji, małe państwo buforowe, zamieszkany przez mieszaną ludność ukraińsko-polsko-niemiecki, ostatni prawowity król umiera bez pozostawienia żadnego prawowitego spadkobiercę. W konsekwencji, że w Galicji nie ma już prawomocną władzę. Oraz prawo do istnienia. Sąsiad Galicji Ukraina, mając nadzieję na pomoc mieści się w Galicji, przemysłu i olej z jej kryzysu, podczas gdy o wiele silniejszy "Rzeczpospolita" ma szansę po raz kolejny odzyskać swoje terytorium daleko na wschód. Mały kraj staje się polem bitwy dla przemysłu chemicznego, jądrowego i wszystkie bronie ...

Co to będzie? RTS podobne na C&C i Supreme Commander. Try strony: Rzeczpospolita, Ukraina i Rosja.
Projekt robię tylko trzy dni, póki co mamy ten progres:

Co myślicie?
- 1
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: ImNotEmo
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość