Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gdybyś miał być zwierzakiem...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 16 02 2009 - 16:46

Człowiek też jest zwierzęciem, tyko rozumnym na swój sposób. I czy wam się to podoba czy nie z przyczyn nawet religijnych, czy innych. To człowiek zastanawiając się nad sensem swego istnienia wymyśla wszelkiego rodzaju przyczyny dla których istniejemy. Jak również zwierzęta po co istnieją dla człowieka służąc jako pokarm, a jako dodatek rośliny. A jakim zwierzęciem chciałbyś być jeśli biorąc pod uwagę zdobywanie wiedzy to Kruk żyje dłużej może nawet od żółwia czy krokodyla. Podróże i siła to Orka lub Rekin. A dla siły i lenistwa to Słoniem.
A tak to człowiekiem z skrzydłami i abym mógł latać nawet do 5.000 m np m.

• 0

#22 Krzychu25

Krzychu25

Zaawansowany użytkownik

• 1 045 postów

Napisano 16 08 2009 - 22:29

Fajnie było być muchą, widzisz 6 razy wolniej, skręcasz o 90st. prawie w miejscu i możesz podglądać kogo chcesz ;)

Albo lepiej, jako, że mam zamiłowanie do cytrusów to może tą rudą małpą z płaską twarzą, skakać po drzewach i cały dzień nic nie robić.

Choć fajnie też być królikiem, najbardziej znana gazeta na świecie sygnowane jest twoim profilem :P

• 0

#23 anduvir

anduvir

Zaawansowany użytkownik

• 952 postów

Napisano 17 08 2009 - 07:59

A ja chciałbym być ostatnim (tj. dzisiaj żyć) tyranozaurem albo Mamutem, bo by wszyscy wokół mnie biegali, bo byłbym ostatni z gatunku :P
  • 0

#24 Krzychu25

Krzychu25

Zaawansowany użytkownik

• 1 045 postów

Napisano 23 08 2009 - 15:24

No nie wiem, setki zastrzyków, a potem by ci krowa urodziła dziecko :/
  • 0

#25 anduvir

anduvir

Zaawansowany użytkownik

• 952 postów

Napisano 23 08 2009 - 15:49

No wiesz będąc mamutem to mogłaby to zrobić samica słonia ;)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych