Witam,
mój problem polega na tym, iż po tym jak w przeglądarce (sprawdzane na operze, maxton, firefoxie) otworzę stronę gdzie znajduje się flash zaczyna zamulać kompa.
Obojętnie czy youtube, czy chcę jakiś serial pooglądać itp. Myszka ja chodzi do czasu otwarcia strony z flashem chodzi płynnie, tak po tym tnie niemiłosiernie i nawet w krzyżyk by zamknąć przeglądarkę ciężko trafić.
Plugin flasha zainstalowany najnowszy.
Windows 7 64 bit.
Płyta Asus h61m-s2pv
Procesor Intel Celeron G540
8 gb ram
Karta graficzna Radeon HD 4550 (i jej używam bo nie wiem czy ta zintegrowana byłaby lepsza, nie mogę znaleźć o niej informacji)
W czym może być problem ?

Flash zamula komputer
Rozpoczęty przez
harash
, 19 03 2013 11:17
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 03 2013 - 11:17
Napisano 19 03 2013 - 12:21
Jaka wersja Flash Playera ? Jaka wersja Javy ? Uaktualnij jeśli są starsze niż obecnie wydane. Spróbuj jeszcze wyłączyć przyśpieszenie sprzętowe we właściwościach Flasha.
Napisano 19 03 2013 - 13:23
Java jak i Flash player najnowsze z oficjalnych stron. Przyśpieszanie sprzętowe flasha wyłączone. Minimalna poprawa.
Pojawił się również kolejny problem, raczej mało gram w gry na komputerze ale lubię od czasu do czasu popykać w Warface.
I tutaj przycinanie myszki jest masakryczne gdzie z resztą jak poruszanie za pomocą klawiszy jest bezproblemowe.
Mysz to Microsoft Wireless Mouse 5000.
Pojawił się również kolejny problem, raczej mało gram w gry na komputerze ale lubię od czasu do czasu popykać w Warface.
I tutaj przycinanie myszki jest masakryczne gdzie z resztą jak poruszanie za pomocą klawiszy jest bezproblemowe.
Mysz to Microsoft Wireless Mouse 5000.
Napisano 22 03 2013 - 05:33
Weź odinstaluj sterowniki karty graficznej, uruchom ponownie komputer i zainstaluj ponownie ze strony producenta lub dołączonej płyty CD. Moim zdaniem to karta graficzna, a raczej jej sterowniki zamulają ci komputer.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych