Skocz do zawartości

Zdjęcie

EIZO S1921 na Radeon HD 6450 problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Brajtek

Brajtek

Nowy

• 1 postów

Napisano 28 11 2012 - 19:28

Jestem tu nowy, do tej pory udawało mi się rozwiązywać samemu problemy komputerowe ale dzisiaj trafiłem na zagwozdkę której na razie nie rozgryzłem, może ktoś się spotkał z podobnym problemem.
Mam komputer z kartą graficzną Gigabyte zbudowaną na Radeonie HD 6450. Monitor był iiyama E483S. Ponieważ będzie on potrzebny w innym zestawie kupiłem sobie używany EIZO S1921. Zaczęły się problemy. Monitor podpięty przez cyfrowe złącze DVI-I przechodzi w tryb uśpienia w momencie gdy ma się wyświetlić ekran z wyborem użytkownika (Windows 7 64 bit), podpięty przez złącze analogowe D-SUB działa prawidłowo. Po odinstalowaniu sterownika karty graficznej działa prawidłowo na obu złączach. Niestety po ponownym zainstalowaniu sterownika (od początku, poprzednio został całkowicie usunięty z dysku) problem wraca. Na złączu analogowym chodzi jak należy, na cyfrowym nie działa. Dodam że poprzedni monitor chodził bez problemu na obu łączach. Czy ktoś ma pomysł gdzie szukać rozwiązania problemu? Z góry dziękuję.

• 0

Zobacz więcej tematów z tagiem: Radeon HD 6450 HD6450

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych