Czy wierzysz w Boga?
Rozpoczęty przez
Gość_Mofis_*
, 14 05 2010 17:19
25 odpowiedzi w tym temacie
Gość_Sicknature_*
Napisano 15 05 2010 - 10:00
Taki odszczepieniec
Gość_unitrax_*
Napisano 15 05 2010 - 10:24
to nie fer , ankieta nie powinna być anonimowa , bo nawet nie wiadomo na kogo ateusze(anonimowi ateiści) mają uważać
Gość_Mofis_*
Napisano 15 05 2010 - 10:29
Wprowadzę pewną modyfikacje do ankiety
Napisano 15 05 2010 - 12:40
Odpowiedz prosta : TAK =)
Uzasadnić ? Od dziecka mnie uczono aby wierzyć w Boga a i teraz sam w to wierzę i to tyle. A na pytanie dlaczego wierze to trudno jest odpowiedzieć... zbyt dużo jest tu tłumaczenia - jeden wierzy drugi nie. Jedyne co mnie zaskoczyło to to, jak dużo osób nie wierzy na forum
a mówią że Chrześcijaństwo się "rozrasta"
Uzasadnić ? Od dziecka mnie uczono aby wierzyć w Boga a i teraz sam w to wierzę i to tyle. A na pytanie dlaczego wierze to trudno jest odpowiedzieć... zbyt dużo jest tu tłumaczenia - jeden wierzy drugi nie. Jedyne co mnie zaskoczyło to to, jak dużo osób nie wierzy na forum
a mówią że Chrześcijaństwo się "rozrasta"
Gość_Mofis_*
Napisano 15 05 2010 - 13:02
Oho, zostańcie państwo z nami.
Napisano 15 05 2010 - 13:03
Podobnie jak Jezierski od dziecka byłem wychowywany w wierze i podobnie jak jack jestem w rodzinie takim wyrzutkiem 
Wierzę w siebie. We własne możliwości. Wolę polegać na sobie niż na kimś kogo nawet nie mogę zobaczyć i nie odczuwam jego obecności. Gdy ponoszę porażkę winą obarczam siebie, a gdy odnoszę sukces to wiem, że jest to moja zasługa.
Troszeczkę wkurzające jest to, że jak komuś coś nie wyjdzie, mówi: "Widocznie tak Bóg chciał", a gdy coś się uda, to "Dzięki Bogu"...
Wierzę w siebie. We własne możliwości. Wolę polegać na sobie niż na kimś kogo nawet nie mogę zobaczyć i nie odczuwam jego obecności. Gdy ponoszę porażkę winą obarczam siebie, a gdy odnoszę sukces to wiem, że jest to moja zasługa.
Troszeczkę wkurzające jest to, że jak komuś coś nie wyjdzie, mówi: "Widocznie tak Bóg chciał", a gdy coś się uda, to "Dzięki Bogu"...
Użytkownik Mofis edytował ten post 15 05 2010 - 18:18
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych