Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czarny Ekran

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 szamanowny

szamanowny

Nowy

• 3 postów

Napisano 13 08 2010 - 08:29

witam jestem zielony w tych sprawach i nie wiem czy to do tego działu otuż wczoraj tylko siedziałem na gg i naszaj-klasie no i troche na kurniku i gdzieś wieczorem wyłączyłem komputer. dziś rano z godzinę temu włanczam komputer, tam sie ładują te linijki, później mam taki czarny ekran i jakby pisało tylko że bez liter (jakby ktoś np. pisał pascalu i dawał ,,enter") a potym robi się całkiem czarny ekran tak jakby był wyłączony, po chwili znów lekko jaśnieje i nic dalej nie idzie (te światełko przestaje się palić) wiem że za dobrze nie uzasadniłem mojwego problemu, ale jak by były potrzebne inne informacje to piszcie
PS: czytałem wiele takich problemów ale żadnej odpowiedzi nie dostałem.

• 0

#2 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 13 08 2010 - 16:22

Są różne czasopisma tematyczne o komputerach do nich dołączane są płyty w nich są nieraz dołączane programy do wyłapywania i usuwania wirusów. Chodzi o płytę z takim programem startującą z Boota z pod BIOS-a, ale raczej to powinna zrobić osoba co coś się zna na komputerze aby nie usunąć czegoś co spowoduje że komputer w ogóle nie będzie działał. Można też zrobić format partycji systemowej ale musisz sam wybrać co wolisz.

• 0

#3 szamanowny

szamanowny

Nowy

• 3 postów

Napisano 14 08 2010 - 10:19

dobra może oddam do naprawy choć troche im nie ufam
  • 0

#4 jackass

jackass

Staruszek Jack

• 8 823 postów

Napisano 14 08 2010 - 10:39

wentylatory się kręcą ? może grafa poszła z dymem.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych