Cześć mam kartę taką jak powyżej i procesor athelon x2 6000+ 3,10 taktowanie moje 1 pytanie to czy o spowalnia karte bo ngs uc na roźdzelcozści 1290x na coś tam się ciął dokłądnie tak samo jak na 800x600 po 2 czy na tej roździlczośći pogram gta IV na full detalach po 3 jak zainstalowałem ati contorl center aktualne to to mi poporstu skręciło karte czy w tych opcjach od kręcenia się podkręca czy tylko podwyższa taktowanie do seryjnego bo chciałym dfać te opcje na full co tam są i na ile wiatraczek wtedy włanczać na moim palicie sonic po 4 ile mógłybym kręcić w biosie mojego radeona i procka 5 pytanie na jakiej roździelcozśc maxymalnie pujdzie mi mirrors edge mam zmair kupić 23 calowy moniotr full hd i czy na tej roździelczośc full hd pujdzie bez ścinania SOR ŻE TYLE PYTAŃ ale wiecie lepiej wiedzieić niż udawać żę się wie

i po 6 (wiem że nie na temat) czy w mirrors edege jest widok zza pleców (3 osobowy) bo wszystkie screeny są z oczu bohaterki
aqa był bym zapomniał moja specyfika kompa to
AMD ATHELON X2 6000+
Płyta główna
Pamięć Ram 4 gb 800MHz CL5 ALBO CL6 CHYBA CL5
Dysk twardy segate 500gb
karte graficzną radeon 4850 palit sonic
zasialcz 500w chieftec (albo 450w chieftec niepamiętam wiem że seria gps) tam z tyłu ten pstryczek zawsze się świecie troche irytuje ;/
Co to znaczy lusterka krawędzi w mirrors edge ponoć mówią że tak się robi 3 osobe