Nagina ale przynajmniej w obudowie nie siedzi gniot pokroju GT 630... który nie spełnia wymagań minimalnych wiekszości nowych jak i starszych aczkolwiek czeg(...) ale w cokolwiek co ma ręce i nogi i nie jest symulatorem
"Magiczni wojownicy" - można ją (...) Władców :)
Producent : whyyte
Data Wydania : 2007Minimalnewymagania systemowe:
Pentium 500 MHz, 128 MB RAM
Opis: (...)ron
z nieleglnym...
Karty obsługujace dx10 juz sa od pół roku: (...) sprzet, chociaz te gry które wybrałeś mają spore wymagania (zwłaszcza gothic)
Skoro 7600 wystarczy (jak (...)rysis jest tu o wiele bardziej prawdopodobne). Te wymagania to pic na...
Witam.
Wspomniana przez Ciebie karta nie jest to (...) nigdy, aby producent określał monitor w 'minimalnych' wymagania danego tytułu. Osobiście korzystam z 17" (...)uot; - a co w konstrukcji notebooka nie odpowiada...
Ok, ale może być ta płyta co podałem? Ta co napisałeś nie ma DDR2 800 i SATA2. Jak to jest z wymaganiami do gier, zwykle podają minimalne 2Ghz - 3Ghz itp. Jak się mają do tego CD? (...)Ok, ale może być ta płyta co podałem? Ta co...
Nie rozumiesz, miałem na myśli to, że Galaxy (...)jniejsze, bo wiadomo, że w tym przypadku 8600.
Wymagania Crysisa:
Minimalne:
* CPU Athlon 64 3700+ / Intel Pentium IV 3,4(...) * Łącze internetowe o przepustowości ponad 512k