witam.
więc tak.ostatnio sformatowałem dysk C i mam problem z dwiema rzeczami:
1. przeglądając strony w necie, a właściwie je przesuwając obraz nie przewija się regularnie, tylko skacze, faluje, czy jak by to nazwać...w każdym razie jest to bardzo irytujące
2. nie działa mikrofon, wbudowany w laptopa, który wcześniej oczywiście działał...przy testowaniu niby działa, ale go nie słychać mimo iż jest zaznaczony...a przy tej ikonce koło zegara wogóle nie pokazuje się mikrofon, a wcześniej było wszystko ok!
jak ktoś może mi pomóc to proszę o prostą i przezroczystą instrukcje(nie jestem komputerowym geniuszem:) )
pozdrawiam
vin
Problemy po sformatowaniu dysku C
Rozpoczęty przez
vin
, 28 05 2007 15:19
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 05 2007 - 15:19
Napisano 28 05 2007 - 15:32
1. Zainstaluj sterowniki do karty graficznej
2. Także zainstaluj sterowniki
2. Także zainstaluj sterowniki
Napisano 26 10 2007 - 20:06
Ja mam inny problem po formatowaniu dysku C.(Jeśli zły temat to przepraszam)
Otóż na C miałem Windowsa XP SP2, a na D gry, programy itp. Po formacie i instalacji Windowsa na dysku C na D zostają mi puste foldery(0kb) których nie można usunąć, zmienić nazwy, przesunąć, otworzyć itd. Próbowałem od groma programów do usuwania plików ale żaden nie działał. Przez tryb awaryjny też nie mogę. A nie chciałbym formatować też dysku D bo mam tam sporo rzeczy, których nie chciałbym stracić
Z góry dzięki.
Otóż na C miałem Windowsa XP SP2, a na D gry, programy itp. Po formacie i instalacji Windowsa na dysku C na D zostają mi puste foldery(0kb) których nie można usunąć, zmienić nazwy, przesunąć, otworzyć itd. Próbowałem od groma programów do usuwania plików ale żaden nie działał. Przez tryb awaryjny też nie mogę. A nie chciałbym formatować też dysku D bo mam tam sporo rzeczy, których nie chciałbym stracić
Z góry dzięki.
Napisano 26 10 2007 - 20:56
Partition Magic - Fix MBR
HDD Recovery
HDD Recovery
Napisano 27 10 2007 - 11:28
Można trochę jaśniej? Bo ja "noob" jestem w tych tematach. Doszedłem do tego, że partition magic to program
Zainstalowałem i nie bardzo wiem co dalej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych