Skocz do zawartości

Zdjęcie

generic host process

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jezior90

Jezior90

Obserwator

• 6 postów

Napisano 14 09 2006 - 17:36

witam! mam problem. otoz, gdy wlanczam internet(wtedy i tylko wtedy) po jakichs 5=10 minutach wyskakuje mi blad ,,wystapil blad z aplikacja generic host process for win32 services i zostanie ona zamknieta) no i pada mi internet, zebydzialall musze zresetowac kompa. wiem ze problem tego bledu juz byl poruszany na tym forum lecz z tego co wyczytalem tam ten blad wystepowal od razu przy starcie systemu, a u mnie tylko gdy internet jest wlaczaony. aha mam windows xp pro i neostrade 512

• 0

#2 marshall

marshall

Początkujący

• 19 postów

Napisano 14 09 2006 - 17:42

łatki od Bila instalujesz? Jak wiruski. Firewall jest. Przeglądarka. I najlepiej pełen tekst komunikatu razem z szczegółami

• 0

#3 Jezior90

Jezior90

Obserwator

• 6 postów

Napisano 14 09 2006 - 18:20

nie, latek nie instaluje. firewalla nie mam, wirusow tez, przegladarka to mozilla firefox. pelen tekst komunikatu :Wystąpił problem z aplikacją Generic Host Process for Win32 Services i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. i tam dalej o wysylaniu do microsoftu.aha slyszalem ze to dosc czesty problem xp
  • 0

#4 marshall

marshall

Początkujący

• 19 postów

Napisano 14 09 2006 - 18:27

W łatkach może być problem właśnie. Dosyć często pojawiają się takie które coś w tym grzebią więc powinieneś zainstalować. No chyba że nie możesz :unsure:
  • 0

#5 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 14 09 2006 - 19:00

Primo GHP to procesowy "Czas systemu Windows". Nikomu niepotrzebna synchronizacja czasu komputera z serwerami Microsoftu, aby ją wyłaczyć należy:
1. Start->Uruchom: services.msc
2. Poszukać: "Usługa Czas systemu Windows" kliknąć 2x na nią i wybrac tryb uruchamiania na "manulany".
3. Uruchomić komputer, problem powinien zniknąć
POWODZENIA!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych