Szynki w puszce z biedronki
#1
Napisano 04 08 2010 - 14:10
Pachnie i smakuje jak jedzenie dla psów w puszce
Dlatego zapytałem mojego psa co o tym myśli, powiedział że pedigriee jest lepsze.
#2
Napisano 04 08 2010 - 14:26
#3
Napisano 04 08 2010 - 14:28
#4 Gość_unitrax_*
Napisano 04 08 2010 - 14:37
Nie mam konkretnego typu bo pojawia się to w różnych konserwach , ale bardzo irytuje bo trzeba to paskudztwo wykroić
co do konserw - jedynie droższe "gulasz angielski" czasem zjem
Kiedyś , oglądając wiele filmów i programów , widziałem że ludzie mięso z puszki podgrzewają i jakoś przyrządzają - zaciekawiło mnie to i wziąłem najdroższą konserwę jaką miałem i coś tam sobie upichciłem , było zjadliwe jednak , to mięso podgrzane miało jakiś paskudny posmak trudny do opisania , chyba jakieś chemikalia , nic z tym się nie da robić poza kanapkami , może jakimiś sałatkami .
#5
Napisano 04 08 2010 - 15:08
#6
Napisano 04 08 2010 - 15:12
#7
Napisano 04 08 2010 - 15:15
#8 Gość_Sicknature_*
Napisano 04 08 2010 - 16:05
#9
Napisano 04 08 2010 - 16:31
Ja od siebie mogę polecić z pasztetów:
Użytkownik Krzychu95 edytował ten post 04 08 2010 - 16:31
#10
Napisano 04 08 2010 - 16:53
#11
Napisano 04 08 2010 - 17:30
#12
Napisano 04 08 2010 - 17:34
#13
Napisano 04 08 2010 - 18:36
A teraz kupujesz konserwę na przykład turystyczną w latach 60/70 to były grube kawały mięcha a teraz mielonka aby nie było widać co tam dodali.
Owszem można kupić konserwę np. gulasz angielski w słoiku ale to wyrób pewnej firmy kosztuje 3.99zł i tam jest mięcho i czysta galareta a nie jakaś dodawana żelatyna z skór zwierzęcych.
Kiełbasę jak kupiłem 1kg kosztuje 24,99zł ale same mięcho zero tłuszczu i innych dodatków flak widać od razu że naturalny a jak super naturalną metodą wędzone a nie spryskane chemią i trochę pod dymione i jedz to.
#14
Napisano 04 08 2010 - 20:38
#15
Napisano 05 08 2010 - 11:02
Użytkownik jackass edytował ten post 05 08 2010 - 11:02
#16
Napisano 05 08 2010 - 11:11
#17
Napisano 05 08 2010 - 11:14
#18
Napisano 05 08 2010 - 11:17
a najczęście to pasztet bo prawie codziennie go jadam.
#19
Napisano 05 08 2010 - 11:19
Użytkownik Danys18 edytował ten post 05 08 2010 - 11:21
#20
Napisano 05 08 2010 - 21:02
Ja też, szprotki w oleju z biedronkiz puszki to tylko rybki kupuję
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych