Skocz do zawartości


Zdjęcie

System sie nie uruchamia!


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shaggy1234

Shaggy1234

    Nowy

  • 1 postów

Napisano 08 02 2019 - 20:33

Hej, nie jestem i nie byłem wielkim specem od komputerów i dlatego ze swoim problemem przychodzę tutaj.

 

Na komputerze  miałem wirusa, nie widziałem innej opcji niż format. Zainstalowałem Windows 7, wszystko było dobrze, wszystko świetnie śmigało (dostałem od kolegi, sam tego używa) i kiedy zainstalowałem któryś update, wszystko siadło. Zaczęło się od errora przy probie uruchomienia komputera - Error c0000145 (bluescreen). Potem niczego nie dało się uruchomić, komputer się włączał, system się ładował, a zaraz  po ekranie uruchamiania Systemu Windows widziałem przez sekundę wymieniony wyżej błąd i system się resetował. Próbuje przywrócić system do poprzedniego stanu ale trwa to już ładne trzy, może cztery  godziny. Wiecie co zrobić? Podobno problemem może być update kb304999



  • 0

#2 Royal-Comp

Royal-Comp

    Początkujący

  • 24 postów

Napisano 18 02 2019 - 13:38

Spróbuj przeprowadzić format dysku twardego i wgrać system operacyjny wraz ze sterownikami i aktuailzacją raz jeszcze. Nie wykluczam iż dalej jest to kwestia wirusa który siedzi na dysku.



  • 0

#3 server

server

    Zaawansowany użytkownik

  • 413 postów

Napisano 22 02 2019 - 15:25

Raczej wirus odpada, bo chyba, że przy instalacji jakiegoś twojego programu pojawił się od nowa... Format raz jezcze, instalacja Windowsa i nic poza tym! Zobacz przez parę dni co się będzie działo.

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka

  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych