Skocz do zawartości


Zdjęcie

Steelseries engine 3 loading ...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Deshibasara

Deshibasara

    Nowy

  • 1 postów

Napisano 28 03 2016 - 22:26

Witam mam problem z oprogramowaniem do myszki rival 300 a mianowicie po instalacji i włączeniu owego programu pojawia się komunikat - Loading... - .
Nadmienię że musiałem wcześniej formatować aby zniwelować ten błąd ! i o dziwo na świeżo wszystko działa ale po dłuższym użytkowaniu Windowsa wlączam program aby skonfigurować myszkę ale niestety nie mogę, proszę jeśli ktoś wie na temat jak rozwiązać problem ! , z innymi myszkami jak roccat logitech nie mam problemu po instalacji mogę zmieniać w programie nie mam jakiejś blokady jak w steelseries engine Załączam filmik ukazujący problem 
 
Can you please try to fully re-install SteelSeries Engine 3.0?
 
Uninstall via your control panel --> Add/remove programs. Restart PC.
 
Delete old downloaded installer file.
 
Re-download the Engine from this link: http://steelseries.com/engine
 
Let me know if after reinstalling you are receiving the same issue.
 
Best regards,
SteelSeries Support
 
Best regards,
Brendan M
SteelSeries Support
 
Dostałem poradnik dotyczący naprawienia problemu ! 
 
Nic się nie zmieniło dalej ten sam błąd


  • 0

#2 pawel315

pawel315

    Uzależniony od forum

  • 1 550 postów

Napisano 29 03 2016 - 10:25

Czy w tym poradniku były informacje odnośnie usuwania wpisów w rejestrze dotyczących tego programu?



  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych