Skocz do zawartości


Zdjęcie

Samsung Es15 - szare paski na wyświetlaczu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 loginhere

loginhere

    Obserwator

  • 7 postów

Napisano 17 10 2014 - 12:43

Coś się stało z aparatem. Nagle wszystkie zdjęcia zaczął robić za takimi "żaluzjami".  Zależnie od rozdzielczości i naświetlenia pasy są szersze lub cieńsze ale wszystkie fotki do niczego.

Filmiki nagrywają się prawidłowo i z dźwiękiem. Aparat jest już po gwarancji-czy mogę coś zrobić sama by go naprawić, albo generalnie czy warto zapłacić za naprawę i ile mogą mi zaśpiewać? Co mi wogóle nawaliło ?  Aparat nie upadł ani nie został mechanicznie uszkodzony.

 

Tutaj przykładowe zdjęcie http://3.bp.blogspot.com/-JvI9opeh_Ko/VB1XOBavPkI/AAAAAAAAByU/jVpS3gHGQ3c/s1600/SDC10152.JPG

SDC10152.JPG



  • 0

#2 Qauke

Qauke

    Expert

  • 5156 postów

Napisano 17 10 2014 - 12:53

Proszę o poprawę nazwy wątku.
Z powodu naruszenia regulaminu forum§ 8. Nazywanie topików „POMOCY”, „CO TO JEST”, „MAM PYTANIE”, „CZY TO ZNACIE” itp. jest zabronione. Nie dostosowanie się do komunikatu, temat zostanie przeniesiony do KOSZA.

  • 0

#3 loginhere

loginhere

    Obserwator

  • 7 postów

Napisano 17 10 2014 - 15:26

Mam skopiować to i założyć temat ponownie z innym tytułem ? Nie widzę nigdzie opcji edycji istniejącego postu.
PS. Słowa "problem" nie ma na liście wymienionych zakazanych.

Użytkownik Qauke edytował ten post 17 10 2014 - 15:36
Nazwe wątku edytowałem.

  • 0

#4 Qauke

Qauke

    Expert

  • 5156 postów

Napisano 17 10 2014 - 16:11

Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
  • 1

#5 loginhere

loginhere

    Obserwator

  • 7 postów

Napisano 17 10 2014 - 18:41

Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

 Nic się nie zmieniło.


  • 0

#6 Qauke

Qauke

    Expert

  • 5156 postów

Napisano 17 10 2014 - 18:53

W takim razie pozostaje Ci oddać aparat do najbliższego punktu gdzie naprawiają takie urządzenia.
Ps. Nie pomyliłaś opcji z przywróć ustawienia domyślne?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#7 bipiw

bipiw

    Zaawansowany użytkownik

  • 1180 postów

Napisano 18 10 2014 - 14:40

Częstą przyczyna takich zdjęć jest przycięta migawka. Spróbuj nagrać kawałek filmu aparatem. Jeśli będzie czysto to masz winowajcę.



  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych