Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z reklamami YT i adblockiem


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 foudrax

foudrax

    Początkujący

  • 35 postów

Napisano 15 10 2018 - 18:40

Witam

Coś mi się stało z chrome i naglę zaczeły się pojawiać reklamy a niemiałem ich z kilka lat. Odinstalowałem adblocka i znowu zainstalowałem ale nadal mam reklamy. Próbowałem innych dodatków ale nie pomogło. W czym tkwi problem ?



  • 0

#2 ordynat

ordynat

    Zaawansowany użytkownik

  • 795 postów

Napisano 15 10 2018 - 19:31

Zrób logi z FRST > http://www.forum.tweaks.pl/Zak%C5%82adanie-tematu-og%C3%B3lne-raporty-systemowe-t55253/
przed skanem zaznacz: Additional.txt Shortcut.txt,



  • 0

#3 foudrax

foudrax

    Początkujący

  • 35 postów

Napisano 15 10 2018 - 19:42

Wrzucam logi. Przejechalem wczesniej adw cleanerem i jakby jest okej ale nie jestem pewny

Załączone pliki


  • 0

#4 ordynat

ordynat

    Zaawansowany użytkownik

  • 795 postów

Napisano 15 10 2018 - 20:00

Tak, jest OK.

 

Tylko drobna kosmetyka:

Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y.Otworzy się Notatnik - wklej do niego:

S3 EagleX64; \??\C:\Windows\system32\drivers\EagleX64.sys [X]
S3 MBAMSwissArmy; \SystemRoot\System32\Drivers\mbamswissarmy.sys [X]
Powershell: wevtutil el | Foreach-Object {wevtutil cl "$_"}
EmptyTemp:

Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW).
 
  • 1

#5 foudrax

foudrax

    Początkujący

  • 35 postów

Napisano 16 10 2018 - 17:03

Dziękuje. Faktycznie pomogło to przeczyszczenie



  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych