Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem, Prosze o Pomoc !


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 maly14722

maly14722

    Nowy

  • 1 postów

Napisano 24 01 2016 - 01:07

Siemanko wszystkim.

Prosze o pomoc ! 

Po formacie na laptopie nie chcą mi się otwierać niektóre (można powiedzieć wszystkie) strony internetowe ocb. ? 
Na stacjonarnym wszystko śmiga tylko na laptopie po formacie jakaś lipa jest. Przeczytałem większość "internetów" ale nic nie pomaga. Jakieś pomysły ? 
Aha i nie działa mi to "gówienko" przy myszce od scrola. Może zrobić znowu formata ? 

Wstawiam zdjęcie jak to wygląda w przeglądarce.

Laptop: Aspire 5740G, Windows 7 Home 64bit. Nie wiem co mam jeszcze podać. Może zadzwonię do "Netii" (dostawca internetu), ale wydaje mi się, że to nic nie da bo wszystko grało i huczało dopóki nie zrobiłem formata, nie wiem czy ja go źle zrobiłem czy odwaliło coś laptopowi nie wiem co robić. Proszę o Pomoc :(


Załączone miniatury

  • Bez tytułu.png

  • 0

#2 kolda

kolda

    Początkujący

  • 11 postów

Napisano 10 03 2017 - 14:03

wydaje mi się, że trzeba ściągnąć jakiś program, który naprawiłby ten problem, ale niestety nie jestem w stanie podać jego nazwy



  • 0

Podobne tematy

Nie znalazłem podobnego tematu - chcę założyć nowy wątek i uzyskać szybką pomoc!
Zobacz więcej tematów z tagiem: internet problem www strony internetowe pomocy format nie działające strony www



Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych