Skocz do zawartości


Zdjęcie

Forum sie rozciąga


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 1czesiek

1czesiek

    Początkujący

  • 79 postów

Napisano 17 07 2013 - 16:51

Witam niewiem gdzie to napisać napiszę tu  próbowałem na 3 przeglądarkach i jest to samo forum mi się rozciąga
chodzi mi o tematy na forum są nie równe jedne dłuższe jedne krótsze w czym jest problem win 7 i win 8 jest to samo

 


Załączone miniatury

  • 1.PNG
  • Przechwytywanie 1.PNG

  • 0

#2 bipiw

bipiw

    Zaawansowany użytkownik

  • 1180 postów

Napisano 18 07 2013 - 09:48

Ale o co Ci chodzi? To Twoje forum? Czy przypuszczasz, że to rozciągnięcie występuje jedynie u Ciebie? daj adres. Zobaczymy.

 

PS mógłbyś używać kropek i przecinków to byłoby Cie łatwiej zrozumieć.



Użytkownik bipiw edytował ten post 18 07 2013 - 09:49

  • 0

#3 1czesiek

1czesiek

    Początkujący

  • 79 postów

Napisano 18 07 2013 - 14:28

to nie jest moje forum na jednym lapku się rozciągając na drugim nie adres forum http://forum.dvhk.pl/


  • 0

#4 bipiw

bipiw

    Zaawansowany użytkownik

  • 1180 postów

Napisano 18 07 2013 - 15:15

Jakich przeglądarek używałeś na tym co Ci się nie rozciąga?(znaczy pozostaje ze stałą szerokością), a jakich na tym co Ci się rozciąga? Bo nie jestem zalogowany to nie powiem co tam dokładnie widać na pierwszym screenie, ale na drugim to wygląda raczej, że forum Ci się nie rozciągnęło(znaczy kolumna treści nie jest tak szeroka jak powinna być i zostaje ten czarny pionowy pas z prawej). Skoro na jednym komputerze wszystko wygląda dobrze w takim razie problem tkwi zapewne w przeglądarce. Masz te same(najnowsze) wersje na obu komputerach?


  • 0

#5 1czesiek

1czesiek

    Początkujący

  • 79 postów

Napisano 18 07 2013 - 15:53

na mozilla opera  ras jest oki raz rozciągnięte zrobię odświeżanie  i jest dobrze 


  • 0

#6 bipiw

bipiw

    Zaawansowany użytkownik

  • 1180 postów

Napisano 18 07 2013 - 16:27

Masz bezprzewodowy internet?


  • 0

#7 1czesiek

1czesiek

    Początkujący

  • 79 postów

Napisano 18 07 2013 - 16:41

tak


  • 0

#8 bipiw

bipiw

    Zaawansowany użytkownik

  • 1180 postów

Napisano 18 07 2013 - 17:15

Skoro dzieje się to na dwóch różnych przeglądarkach, wina może leżeć po stronie netu. Zgubione pakiety. Zasięg masz dobry? Nie przerywa Ci czasami net?


  • 0

#9 1czesiek

1czesiek

    Początkujący

  • 79 postów

Napisano 18 07 2013 - 20:08

Zasięg mam bardzo dobry nie przerywa mi na jednym laptopie jest dobrze na drugim mam problem



I co mam z tym zrobić pomorze mi kto

Załączone miniatury

  • Przechwytywanie.PNG

  • 0

#10 1czesiek

1czesiek

    Początkujący

  • 79 postów

Napisano 20 07 2013 - 15:19

Witam ten problem nie jest tylko na jednym forum  mam to na paru  forach ,jak mam ten problem zrobię odświeżanie to jest Oki. A jak przeglądam strony to mi dobrze otwiera.


  • 0

#11 makensis

makensis

    Naczelny

  • 5035 postów

Napisano 20 07 2013 - 16:41

Daj logi komputera do działu bezpieczeństwa(tam też jest instrukcja), poza tym zobacz jakie masz wtyczki powłączane(taki Adblock też potrafi sporo namieszać na stronie). Masz w ogóle obsługę Java Script włączoną w przeglądarce internetowej?



  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych