Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Zdjęcie

Dziwny problem z Firefoxem- Nie wyświetlają sie zdjęcia z allegro


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 SanDiego

SanDiego

    Początkujący

  • 84 postów

Napisano 19 07 2009 - 20:31

Witam,

mam dość dziwny problem z którym spotykam się po raz pierwszy. Otóż jak wchodzę na aukcje (nie aukcję, tylko jakiekolwiek aukcje), to nie wyświetlają mi się obrazki przedmiotu na dole tak jakby w ogóle nie było takiej opcji na Allegro.
Kumplowi na ff wszystko się wyświetla, więc problem leży po mojej stronie.
Na Google Chrome działa to bez problemu.
Odinstalowywałem FF i wrzucałem do innego folderu, zainstalowałem javę, ale to nie pomogło.

Ktoś ma pomysł? :)

  • 0

#2 ryba1983

ryba1983

    Zaawansowany użytkownik

  • 677 postów

Napisano 19 07 2009 - 22:05

Wejdź w Narzędzia-Opcje-Prywatność-Ustawienia i wyczyść pamięć podręczną.

  • 0

#3 SanDiego

SanDiego

    Początkujący

    Autor tematu
  • 84 postów

Napisano 19 07 2009 - 22:07

heh w tej 3.5.1 usunęli tą funkcję ;/

ale wywaliłem z folderu cache z dysku C i.... działa ;>

Dzięki za pomoc
  • 0

#4 brutus3

brutus3

    Profesjonalista

  • 2332 postów

Napisano 19 07 2009 - 22:19

FF 3.5.1 Narzędzia - Zaawansowane - Sieć i tam masz możliwość ustawienia cache czyli pamięć podręczną ustaw z 50MB na 100MB jeśli masz 1GB pamięci RAM i tam jest opcja czyszczenia pamięci.

  • 0

Podobne tematy

Nie znalazłem podobnego tematu - chcę założyć nowy wątek i uzyskać szybką pomoc!
Zobacz więcej tematów z tagiem: Mozilla Firefox




Czytaj też: Collapse

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych